Hyggelige hytter

Søger du en nem og tryg  overnatningsmulighed ved Sejerøbugten, hvor det hele er der når du kommer, så lej en af vores seks hytter tæt på Servicebygningen. I de fem af dem er soveafdelingen afskærmet fra opholdsafdelingen af en skydedør. Spisepladsen ligger i et åbent the-køkken med basis service, hvor der er to el-kogeplader, køleskab og skabsplads. Der er dyner og puder, så I skal blot medbringe linned, eller leje det her, på bestilling.
Der er mørklægningsgardiner og pænt linoleumsgulv.
Foran hytterne er der en lille terrasse med bord og stole.
Der er ikke indlagt vand og ikke toilet.

Hytterne kan minimum lejes for to døgn ad gangen, og hvis du vil være her en uge er det billigst for dig at ankomme søndag efter kl. 14 og rejse søndagen efter inden kl. 12.

Se en video om hytter nedenfor.

LÆS MERE

Campingvogne til udlejning

Fire af udlejningsvognene ligger lige ud til vandet i højsæsonen, og helt tæt på badebroen ud til campingpladsens badestrand.
Fem øvrige vogne er fordelt på pladserne; 190, 196, 197, T1 og T2 (T1 og T2 dog kun i højsæsonen).
Vognene er indrettet lidt forskelligt, og de er alle fuldt udrustet og med fortelt, og Wifi og strøm er inkluderet i prisen. Der er dyner og puder, så I skal blot medbringe linned, eller leje det her, på bestilling.
Der er vask og gæsterne skal selv hælde vand på vandsystemet (som IKKE kan benyttes til drikkevand).
Toilet kan benyttes ved at man betaler 50 kr. og får kassetten med ned i vognen.  Kassetten afleveres tømt og rengjort i Receptionen ved afrejse.
Bemærk at der findes en udførlig vejledning til varme, gas, vand og toilet i vognen.
Sengelinnedpakke kan lejes for 95 kr. pr. pakke ved bestilling. 
Som campist har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri og brusebad uden møntindkast. Vi anbefaler at man begrænser madlavningen i vognen og bruger fælles badefaciliteter.

Vognene udlejes minimum to døgn ad gangen i lavsæsonen, og minimum en uge fra søndag til søndag i højsæsonen.

Se en video om campingvogne nedenfor. 

Glampingtelt

Som noget nyt kan man leje et charmerende glampingtelt her, på en af de bedste pladser. Teltet er lyst og rummeligt og ligger højt, med udsigt til naturparken og kig til Sejerøbugten fra den lille terrasse foran teltet. Her kan I nyde solnedgangen gennem træerne i fred og ro, og samtidig tæt på fællesfaciliteter som køkken, bad og toilet. Der er camping-liv og hyggelig “larm”, fx fra Fredagsbaren fredag aften.
Der er bord og stole på terrassen, samt mexikansk ovn, og hyndeboks. 
Indeni er der to stole og et lille bord (med indbygget “taske-skjuler”), en dejlig dobbeltseng med boksmadrasser og dyner samt puder. Der er redt op når I kommer, men håndklæder skal medbringes. Der er køleskab og et te-køkken med bord og basis-service, fx elkoger, kaffekande, skærebrædt. 
Strøm og lys er tilgængeligt, dog anbefaler vi, at man ikke har bruger mange strømkrævende ting samtidig. Der er tæpper både på gulvet og til at lune sig med.

Udlejning

  • Cykler: Voksen citybikes med hjelm
  • Kajakker: To havkajakker med sikkerhedsudstyr og trækvogne
  • SUP-boards: To standup-paddle-boards med udstyr
  • Sengelinnedpakker: Sengelinned og håndklæde, 95 kr. pr. pakke
  • Luksus-kasser: med lækre køkkenting, grydesæt mm. 50 kr. pr. kasse
  • Toilet-kasetter (til udlejningsvogne) 50 kr.
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.