Udlejning

  • Cykler: Voksen citybikes med hjelm
  • Kajakker: To havkajakker med sikkerhedsudstyr og trækvogne
  • SUP-boards: To standup-paddle-boards med udstyr
  • Sengelinnedpakker: Sengelinned og håndklæde, 95 kr. pr. pakke
  • Luksus-kasser: med lækre køkkenting, grydesæt mm. 50 kr. pr. kasse
  • Toilet-kasetter (til udlejningsvogne) 50 kr.

Hytter

Søger du en tryg og hyggelig overnatningsmulighed ved Sejerøbugten, hvor det hele er der når du kommer, så lej en af vores seks hytter tæt på Servicebygningen. I de fem af dem er soveafdelingen afskærmet fra opholdsafdelingen af en skydedør. Spisepladsen ligger i et åbent the-køkken med basis service, hvor der er to el-kogeplader og køleskab. Der er gode madrasser, dyner og puder. Der er ikke indlagt vand.
Der er mørklægningsgardiner og pænt linoleumsgulv.

LÆS MERE

Campingvogne

De tre udlejningsvogne ligger ved siden af hinanden lige ud til vandet, og helt tæt på badebroen ud til campingpladsens badestrand. Alle vognene har en dobbeltseng og en tre-mands køje. Man kan lave siddepladserne og bordet om til to ekstra sovepladser. Der er dyner og puder til fire personer.

Spisepladsen ligger i et åbent køkken med to gasblus og håndvask. Der er fuldt udrustet fortelt, bl.a. med køleskab. Gæsterne skal selv hælde vand på.
Toilet kan benyttes ved at man betaler 50 kr. og får kassetten med ned i vognen.  Kassetten afleveres tømt og rengjort i Receptionen ved afrejse. 

Telte

Man kan leje en teltlejr her på Sanddobberne Camping, hvad enten man er en lejrskole, en gruppe eller en forening, der gerne vil holde gruppeferie sammen. Teltlejren består af tre store telte med plads til 6-8 personer. Man kan også leje teltene hver for sig.
I hvert telt er der en lav træ-repos, der er hævet fra gulvbelægningen. Der er lamper, et lille køleskab og adgang til strøm, men der er ikke service og køkkengrej. Der er 6 nye madrasser i hvert telt, samt rullemadrasser. Teltene fremstår nye og velholdte, og der er mange vinduer. 
På arealet mellem de tre telte står der bord-bænkesæt som egner sig perfekt til lejrskoler.Teltlejren ligger på “Prærien”, tæt på en servicebygning med køkken og toiletter. Det er også her Prærievognen befinder sig, på plads 113. Den er god til at spise madpakke i på en regnvejrs- dag, eller hygge sig i om aftenen. Der er også fri adgang til vores dejlige Gårdhave, der rummer op til 100 personer.

Glampingtelt

Som noget nyt kan man leje et charmerende glampingtelt her, på en af de bedste pladser. Teltet er lyst og rummeligt og ligger højt, med udsigt til naturparken og Sejerøbugten fra den lille terrasse foran teltet. Her kan I nyde solnedgangen i fred og ro, og samtidig tæt på fællesfaciliteter som køkken, bad og toilet. Der er bord og stole på terrassen, samt mexikansk ovn, optændingsmateriale og hyndeboks. 
Indeni er der to stole og et lille bord (med indbygget “taske-skjuler”), en dejlig dobbeltseng med boksmadrasser og dyner samt puder. Der er redt op når I kommer, men håndklæder skal medbringes. Der er køleskab og et te-køkken med bord og basis-service, fx elkoger, kaffekande, skærebrædt. 
Strøm og lys er tilgængeligt, dog anbefaler vi, at man ikke har bruger mange strømkrævende ting samtidig. Der er tæpper både på gulvet og til at lune sig med.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.