Camping

Camping på Sjælland

Sanddobberne Camping er en tre-stjernet campingplads lige ud til Sejerøbugten, med havudsigt til Nekselø og Sejerø. Med et areal på 5,5 hektar er der masser af luft omkring dig, din familie eller venner og din hund, her på pladsen. Faciliteterne er fine, og der er mange gratis aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper.
Søger du en campingplads i Danmark med børnevenlig strand, så finder du 220 forskellige og charmerende pladser til egen campingvogn, autocamper eller telt, lige her på Sjællands solkyst i Odsherred. Sanddobberne Camping er partner i Unesco Geopark Odsherred, og vi er landets første “geopark-campingplads”. Det betyder, at vi har Geoparkens værdisæt med i vores måde at drive campingplads på, så LANDSKABET, KULTURHISTORIEN, KUNSTEN og FØDEVARERNE betyder meget for os. Pladsen er også medlem af DK Camp.

Som campist her har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri, atelier / aktivitetsrum og brusebad uden møntindkast.
Check-in efter kl. 14 og check-ud senest kl. 11.30.
Vi holder frokostpause mellem 12 og 14 og aftenpause mellem 17.30 og 18.30 i højsæsonen.

HUSK at der skal være 3 meter til nærmeste nabo.

Almindelige pladser

Her er 220 pladser, som du kan vælge i mellem, alle med strøm og vand i nærheden. Pladserne er meget forskellige, nogen med sol og nogen med skygge, nogen putter sig i aflukkede hjørner, hvor andre ligger åbent i fuld sol. Alle ligger de rundt omkring i det let kuperede terræn, hvor de nu passer naturligt ind, og alle pladserne kan bookes som sæsonpladser. Så de er ikke afmærkede med streger og barrierer, og gæsterne kan sætte vognen som man synes det passer bedst – og kan blive enig med naboen om, og så der er tre meter til nærmeste campingvogn.

Strandpladser

Helt ude ved vandet er der to rækker med 29 pladser, med en fantastisk udsigt udover Sejerøbugten og solnedgangen. Disse pladser koster mere end de øvrige, og kan ikke bookes som sæsonpladser. Her holder man vinkelret på kysten, så alle kan nyde udsigten, og der er strøm til alle pladserne.

Autocamper pladser

Kommer I i autocamper og skal have en nem og tryg overnatning på en autocamper-plads, så kan vi tilbyde 14 regulære pladser, lige til at køre ind på, til 160 kr. pr. overnatning for to personer (185 kr. i højsæsonen) inkl. strøm. Der er mulighed at tømme “gråt vand” af og hælde rent vand på vognen lige ud for camperpladserne. I kan opgradere med adgang til bad og toilet (samt alle fælles faciliteter) for yderligere 50 kr. pr. nat.

Hvis I vil parkere autocamperen lige ned til vandet koster det 260 kr. pr. nat inkl. to personer, bad og strøm (285 kr. i højsæsonen).

Big-size pladser

På Prærien byder vi på tre ekstra store pladser; nr. 99, 102 og 103, der er velegnede til de helt store vogne – også fordi de er nemme at komme til og fra. Her finder du en Servicebygning, og stranden er blot et par minutter væk.
Big-size pladserne koster 110 kr i lavsæsonen og 120 kr. pr. nat i højsæsonen i pladsleje.

VIP pladser

Ude ved vandet i pladsens nordligste hjørne, er der fem pladser, som kan bookes som sæsonpladser, og koster mere end de øvrige. De kan bookes ved sæsonstart året forinden efter først-til-mølle princippet, og er ikke med i lodtrækningen (se “Sæsonpladser”). Når de ikke er lejet ud til fastliggere, kan de lejes ligesom strandpladserne.

Sæsonpladser

Hvis du vil være “fastligger” her, så er du velkommen til en forårssæson (6150 kr. 21/3-13/6), højsæson (7250 kr. 14/6-15/8), efterårssæson (4550 kr. 16/8-24/10) eller en hel sæson (11.350 kr. 21/3-24/10). Se rabatter under menupunktet; Priser. Der er lodtrækning om fastliggerpladser (hvor man vælger den plads, man helst vil have efter tur) lørdag d. 21 august 2021 kl. 12 i Gårdhaven. Her betales reservations- gebyr kr. 2.000, som man får en kvittering for, og som efterfølgende modregnes i lejen.
Efter lodtrækningen kan man leje en plads det efterfølgende år, efter først-til-mølle princippet.”

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.