Camping på Sjælland

En campingplads med traditioner - og plads til nye ideer

Sanddobberne Camping er en tre-stjernet campingplads lige ud til Sejerøbugten, med havudsigt til Nekselø og Sejerø. Med et areal på 5,5 hektar er der masser af luft omkring dig, din familie eller venner og din hund, her på pladsen. Faciliteterne er fine, og der er mange gratis aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper.

Søger du en campingplads i naturen på Sjælland med børnevenlig strand, så finder du 220 forskellige og charmerende pladser til egen campingvogn, autocamper eller telt, lige her på Sjællands solkyst i Odsherred. Sanddobberne Camping er partner i Unesco Geopark Odsherred, og vi er landets første “geopark-campingplads”. Det betyder, at vi har Geoparkens værdisæt med i vores måde at drive campingplads på, så LANDSKABET, KULTURHISTORIEN, KUNSTEN og FØDEVARERNE betyder meget for os. Campingpladsen er også medlem af DK Camp.

Som campist her har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri, galleri (dog koster “kreativ onsdag” 25 kr. pr. deltager) og brusebad uden møntindkast.
Check-in efter kl. 14 og check-ud senest kl. 11.45.
Vi holder frokostpause mellem 12 og 14 og aftenpause mellem 17.30 og 18.30 i højsæsonen.

HUSK at der skal være 3 meter til nærmeste nabo.

Almindelige pladser

Her er 165 pladser, som du kan vælge i mellem, alle med strøm og vand i nærheden. Pladserne er meget forskellige, nogen med sol og nogen med skygge, nogen putter sig i aflukkede hjørner, hvor andre ligger åbent i fuld sol. Alle ligger de rundt omkring i det let kuperede terræn, hvor de nu passer naturligt ind, og alle pladserne kan bookes som sæsonpladser.
De er ikke afmærkede med streger og barrierer, og gæsterne kan sætte vognen som man synes det passer bedst – og kan blive enig med naboen om, og så der er tre meter til nærmeste campingvogn.

Strandpladser

Helt ude ved vandet er der to rækker med 29 pladser, med en fantastisk udsigt udover Sejerøbugten og solnedgangen. Disse pladser kan ikke bookes som sæsonpladser. I forreste række koster  pladserne mere end de øvrige. Her holder man helst vinkelret på kysten, så alle kan nyde udsigten, og der er strøm til alle pladserne.
Pladsnumrene står på fliser, og pilene i flisernes hjørner fortæller, hvilken plads de gælder.
Udenfor hegnet ligger der en offentlig gangsti.

Pladser ved vejen

Kommer I i autocamper og skal have en nem og tryg overnatning på en autocamper-plads, så kan vi tilbyde 14 regulære pladser, lige til at køre ind på. Der er mulighed at tømme “gråt vand” af og hælde rent vand på vognen lige ud for camperpladserne. 

Big-size pladser

På Prærien byder vi på tre ekstra store pladser; nr. 99, 102 og 103, der er velegnede til de helt store vogne – også fordi de er nemme at komme til og fra. Her finder du en servicebygning, og stranden er blot et par minutter væk.

Sæsonpladser i 2024 og 2025

Der er enkelte ledige sæsonpladser i 2024.
Lodtrækning om sæsonpladserne (hvor man vælger den plads, man helst vil have efter tur) er suspenderet. Sæsonpladsgæsterne har fortrinsret til den plads de allerede lejer, ved at reservere den inden lørdag d. 11. august 2024 kl. 12. Herefter kan alle interesserede leje en plads det efterfølgende år, efter først-til-mølle princippet. Der betales et reservationsgebyr på 2.000 kr., som man får en kvittering for, og som efterfølgende modregnes i lejen. Reservationsgebyret refunderes ikke, hvis man aflyser sin sæsonplads.

Priserne på sæsonpladserne er inddelt i områder, så pladserne mod vandet er dyrere end dem mod vejen. 
Campingpladsen har ikke vinteropbevaring, og vi kan ikke tilbyde helårs-pladser.

Pris for en uge på Sanddobberne Camping kan variere afhængigt af flere faktorer, herunder sæson, antal personer og type af overnatning. For at få præcise priser anbefaler vi, at du går ind på vores side, hvor du kan se de forskellige priser.

På Sanddobberne Camping kan du nyde aktiviteter som badning, gåture i naturen, legepladsen og mange andre. Du kan se vores side med aktiviteter, så du ikke går glip af dem.

Hos Sanddobberne Camping er et campingpas ikke påkrævet. Det vil sige, at alle nemt kan bestille en plads og campere med familien/vennerne uden bekymringer om et campingpas.

Scroll to Top