Camping på Sjælland

En campingplads med traditioner - og plads til nye ideer

Sanddobberne Camping er en tre-stjernet campingplads lige ud til Sejerøbugten, med havudsigt til Nekselø og Sejerø. Med et areal på 5,5 hektar er der masser af luft omkring dig, din familie eller venner og din hund, her på pladsen. Faciliteterne er fine, og der er mange gratis aktiviteter og arrangementer for alle aldersgrupper.
Søger du en campingplads på Sjælland med børnevenlig strand, så finder du 220 forskellige og charmerende pladser til egen campingvogn, autocamper eller telt, lige her på Sjællands solkyst i Odsherred. Sanddobberne Camping er partner i Unesco Geopark Odsherred, og vi er landets første “geopark-campingplads”. Det betyder, at vi har Geoparkens værdisæt med i vores måde at drive campingplads på, så LANDSKABET, KULTURHISTORIEN, KUNSTEN og FØDEVARERNE betyder meget for os. Campingpladsen er også medlem af DK Camp.

Som campist her har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri, atelier / aktivitetsrum og brusebad uden møntindkast.
Check-in efter kl. 14 og check-ud senest kl. 11.30.
Vi holder frokostpause mellem 12 og 14 og aftenpause mellem 17.30 og 18.30 i højsæsonen.

HUSK at der skal være 3 meter til nærmeste nabo.

Almindelige pladser

Her er 165 pladser, som du kan vælge i mellem, alle med strøm og vand i nærheden. Pladserne er meget forskellige, nogen med sol og nogen med skygge, nogen putter sig i aflukkede hjørner, hvor andre ligger åbent i fuld sol. Alle ligger de rundt omkring i det let kuperede terræn, hvor de nu passer naturligt ind, og alle pladserne kan bookes som sæsonpladser.
De er ikke afmærkede med streger og barrierer, og gæsterne kan sætte vognen som man synes det passer bedst – og kan blive enig med naboen om, og så der er tre meter til nærmeste campingvogn.

Strandpladser

Helt ude ved vandet er der to rækker med 29 pladser, med en fantastisk udsigt udover Sejerøbugten og solnedgangen. Disse pladser kan ikke bookes som sæsonpladser. I forreste række koster  pladserne mere end de øvrige. Her holder man helst vinkelret på kysten, så alle kan nyde udsigten, og der er strøm til alle pladserne.
Pladsnumrene er afmærket på hegnet, og man parkerer nogenlunde MIDTFOR nummeret, som afstandsstenene i jorden viser.
Udenfor hegnet ligger der en offentlig gangsti.

Pladser ved vejen

Kommer I i autocamper og skal have en nem og tryg overnatning på en autocamper-plads, så kan vi tilbyde 14 regulære pladser, lige til at køre ind på, til 200 kr. pr. overnatning for to personer (245 kr. i højsæsonen) inkl. strøm. Der er mulighed at tømme “gråt vand” af og hælde rent vand på vognen lige ud for camperpladserne. 

Hvis I vil parkere autocamperen lige ned til vandet koster det 380 kr. pr. nat inkl. to personer, bad og strøm (440 kr. i højsæsonen), ligesom for andre gæster.

Big-size pladser

På Prærien byder vi på tre ekstra store pladser; nr. 99, 102 og 103, der er velegnede til de helt store vogne – også fordi de er nemme at komme til og fra. Her finder du en Servicebygning, og stranden er blot et par minutter væk.
Big-size pladserne koster 110 kr i lavsæsonen og 130 kr. pr. nat i højsæsonen i pladsleje.

Sæsonpladser i 2022 og 2023

Hel-sæsonpladserne for 2022 er udsolgt. Der er stadig enkelte ledige efterårssæson-pladser ( 15/8-23/10).
NYHED:  Lodtrækning om fastliggerpladserne (hvor man vælger den plads, man helst vil have efter tur) er suspenderet. Fastliggerne beholder deres nuværende pladser hvis de ønsker det, ved at reservere den inden lørdag d. 14. august kl. 12. Herefter kan alle interesserede leje en plads det efterfølgende år, efter først-til-mølle princippet. Der betales et reservations- gebyr på 2.000 kr., som man får en kvittering for, og som efterfølgende modregnes i lejen.

Nye sæsonplads-priser

Fra sæsonstart i 2022 er der en ny pris-inddeling af sæsonpladserne på Sanddobberne, så pladserne mod vandet er dyrere end dem mod vejen. Det er nu muligt at blive skrevet op til en plads, og du kan få et kort tilsendt med de sæsonpladser, der pt. er ledige.
Campingpladsen har ikke vinteropbevaring, og vi kan ikke tilbyde helårs-pladser.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.