General information

Generel information

Kontaktinformation

Sanddobberne Camping
Tlf. nr. +45 61 19 09 10
Kalundborgvej 28, 4534 Hørve, Danmark
mail@sanddobberne-camping.dk
Cvr nr. 31202302
Forpagterpar: Finn Kristiansen og Ida Trier Dahlkild

Betalingsinformation

Bankforbindelse: Dragsholm Sparekasse
Reg. nr. 0537 Konto 0000703761
Mobilepay nr. 53989

Åbningstider i 2024

Campingpladsen åbner lørdag d. 23 marts kl. 12 og lukker søndag d. 20. oktober kl. 12 (bommen lukker kl. 16). 

LAVSÆSON (23. marts – 9. juni og 12. aug. – 20. okt.) 
Telefontid alle dage kl. 9-12 og 14-18.
Reception og café alle dage kl. 9-12 og 14-17.30.
Reception og café lukker d. 1. oktober, men telefonen er åben indtil sæsonslut.

HØJSÆSON (10. juni til 11. august) 
Telefontid alle dage fra kl. 9-12 og 14-20.
Reception og café alle dage fra kl. 8-12 og 14-17.30 og 18.30-20.

Ind- og udcheckning

Indcheck:
Mellem kl. 14 – 18 i lavsæsonen.
Mellem kl. 14 – 17.30 og 18.30-20 i højsæsonen.
Du er velkommen til at parkere ude på den store parkeringsplads, mens du checker ind. Kom ind i Receptionen og meld din ankomst.
Udcheck: Senest kl. 12 hele sæsonen. Gæster i egne vogne og telte kan blive på pladsen efter aftale, det koster 50 kr.
Alle hytter og udlejningsvogne skal dog være rømmet inden kl. 12, da rengøringen skal kunne komme til.
Ind- og udcheck udenfor receptionens åbningstid, som ikke er aftalt på forhånd, koster 50 dkk.
Bortkomne nøgler til hytter og campingvogne erstattes med 250 kr. 

Gratis WIFI

Der er gratis WIFI på store dele af  pladsen, og koden står på opslag ved indgangen og i Gårdhaven. Vi kan dog ikke garantere, at der altid er 100% dækning, og vil du være sikker på internet, så medbring dit eget.

Hunde

Der er gratis at have op til to hunde med på pladsen, blot man overholder pladsreglementet. 
Hunde skal holdes i snor (maks. 2 meter) på pladsen, og det påhviler ejeren af rydde op efter hunden. Hunden må ikke genere andre, og hvis den giver hals påhviler det ejeren at kontrollere den. Hvis man medbringer sin hund på fællesområder henstiller vi til at man holder den i snor, og at ejeren sikrer sig, at hunden ikke på nogen måde generer andre.
Medbringer du hund i udlejningsenhederne, så husk at de ikke må være i sengene. Hvis ekstra rengøring er nødvendig, opkræves et gebyr, alt efter tidsforbrug på ekstra rengøring.
Hunde må ikke efterlades i bilen uden opsyn.

Parkering

Vi anbefaler at parkere ude på den store P-plads ved ankomst med campingvogn, indtil I har checket ind. Inde på campingpladsen hører der én parkeringsplads med til hver plads, i umiddelbar nærhed af den lejede plads. Hvis I har mere end én bil pr. enhed, skal bil nr. to parkeres ude på den store P-plads. Ekstra P-plads inde på campingpladsen kan tilkøbes, men kun efter aftale med lejrchefen.
Hvis I har brug for at køre tæt ind til pladserne, fx ved handicapkørsel eller kort af- og pålæsning, så aftal det i Receptionen.

Udlejning og udlån

Du kan leje: campingvogne, hytter, SUP boards (stand up paddle boards), kajakker, sengelinned-pakker med håndklæde, luksus-kasser (med forskelligt tilbehør), toilet-kassetter til toiletter i udlejningsvognene, en lille trækvogn samt en barneseng, efter forespørgsel i Receptionen. Antallet er begrænset, så reservér gerne på forhånd.
Vi udlejer også to mountainbikes og en el-ladcykel.
Som campinggæst kan du også låne en cykel (standard citybike, voksen størrelse) gratis, mod et depositum på 200 kr. 

Morgenbrød

Bestilles og betales gerne dagen før inden lukketid, og kan afhentes friskbagt fra kl. 8.
Man kan også bestille morgen-complet serveret fra kl. 8 på disken i Gårdhaven, hvis man er min. 4 personer. Det er basis morgenmad efter aftale, med juice, kaffe/te.

Rygning

Sanddobberne Camping er røgfrit og rygning indendørs er ikke tilladt. Ved rygning i hytter eller udlejningsvogne pålægges regningen et gebyr på kr. 2000. Det er tilladt at ryge udendørs og på terrasser, når man viser hensyn.

Afbestilling

CAMPING: Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 250,00 i afbestillingsgebyr. Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50% af opholdets pris, dog ikke afbestillingsgebyret på kr. 250,00. Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

HYTTER: Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 500,00 i afbestillingsgebyr. Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50% af opholdets pris, dog ikke afbestillingsgebyret på kr. 500,00 Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

UDLEJNINGS-CAMPINGVOGNE: Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele prisen, dog trækkes kr. 500,00 i afbestillingsgebyr. Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50% af opholdets pris. Dog ikke afbestillingsgebyret på kr. 500,00. Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

GENERELT: Er man startet på sin ferie hos os er den bookede periode bindende, og kan fx ikke overdrages til andre.

Pladsreglement

Læs det generelle pladsreglement her, som gælder for alle gæster på pladsen.

Reservation af sæsonpladser

Sæsongæsterne har fået tilbudt at beholde den plads, de ligger på i det indeværende år, og fristen for at reservere den plads igen for året efter udløber søndag d. 11/8 2024  kl. 12. Derefter kan du (næsten) frit vælge/bytte blandt de frie pladser, og du kan se dem på kortet, når du kommer ind i Receptionen. Det koster 2000 kr. at reservere en plads, og det beløb fratrækkes i huslejen. Dette reservationsgebyr tilbagebetales ikke, hvis man frafalder sin reservation. Du får en kvittering på reservationsgebyret (hvor du også kan se plads-nummeret), som du bedes gemme. Herefter modtager du en lejekontrakt, med information om plads, lejebetingelser, betaling osv. Helsæson- og forårssæsonpladser forfalder d. 1. marts. Sommerlejen forfalder 1. juni og efterårslejen 1. august. Se priserne under menupunktet Priser, Sæsongæst  prislisliste 2024. I 2025 lukker pladsen søndag d. 12. oktober, altså inden efterårsferien. Læs mere
Scroll to Top