Om os

Fra 1. januar 2018 overtog Finn Kristiansen driften af pladsen som ny lejrchef. Finn, der er fra Fårevejle, har arbejdet i byggebranchen som byggeleder i mange år og er uddannet kloakmester. Han har fungeret som løbetræner og er tilknyttet Odsherred Løbeklub, med flere marathonløb bag sig.

Hans kone, Ida Trier Dahlkild, der er ud af Trier-slægten fra Vallekilde, er medhjælpende hustru. Hun har været layouter i magasinbranchen og selvstændig grafiker, og er nu indehaver af og udøvende kunstner i Sanddobbernes Galleri. 

“Vi har begge længe haft lysten til at drive en campingplads, og vi har camperet i både ind- og udland i masser af år, også med vores til sammen fire børn og unge i familien, Mathias, Mads, Clara og Sofie. Hunden Liva er også med på holdet, og hun vil gerne være med til at byde gæsterne velkommen i receptionen.”

En familiedrevet plads

Campingpladsen er en familiedrevet plads, hvor hele familien samt venner og bekendte hjælper til. 
Vores kærlighed til Odsherred, landskabet og naturen her præger alt hvad vi gør på pladsen, og denne begejstring håber vi giver vores gæster en dejlig oplevelse.

“Vores drøm er at campingpladsen skal fungere bæredygtigt, som et sted hvor alle aldersgrupper kan finde plads til at rekreere, og hvor gæsterne føler sig hjemme. Et fristed, hvor det er nemt og sjovt at være campist, og hvor man kan få ekstra gode naturoplevelser med hjem – og måske prøve noget nyt, som fx. vandsport eller en af vores aktiviteter.”

Campingpladsens værdier

Nærvær: Mulighed for at være sammen, eller være alene – som familien eller den enkelte har brug for det.
Her er stille og fredeligt, og hverdagens larm forstummer, i takt med at man falder til her. De små ting bliver pludselig værdifulde; en hyggelig snak med naboen, et spil bordtennis ved fredagsbaren, en fugl man genkender fra dagen før.. Man finder måske nye venner, eller nyder blot den trygge summen af stemmer fra gæster, der hygger sig sammen.

Rummelighed: Der skal være plads til os alle, og vi skal tage hensyn, så vi ikke generer andre. Der er ikke nogen, der har mere ret til at være her, end andre. Her er højt til loftet, og folk fra alle samfundslag og aldersgrupper omgåes med gensidig respekt.

Frihed: Alle regler her på pladsen er der, for at passe på gæsterne og naturen. Hvis man følger pladsreglementet, og overholder dansk lov, – er der masser af frihed. Da vi overtog forpagtningen, startede vi med at fjerne så mange forbudsskilte som muligt, og holdt fokus på, hvad man GODT må.

Tryghed: Vi passer alle sammen på hinanden her, og hjælpsomheden blandt campister er enorm. Lejrchefen sørger for, at alle kan føle sig trygge.

Pladsreglement: Vi har fokus på de ting, man gerne må, derfor er der så få regler som muligt. Læs pladsreglementet Her

Samarbejdspartnere

Scroll to Top