About us

Fra 1. januar 2018 overtog Finn Kristiansen driften af pladsen som ny lejrchef. Finn, der er fra Fårevejle, har arbejdet i byggebranchen som byggeleder i mange år og er uddannet kloakmester. Han har fungeret som løbetræner og er tilknyttet Odsherred Løbeklub, med flere marathonløb bag sig.

Hans kone, Ida Trier Dahlkild, der er ud af Trier-slægten fra Vallekilde, er medhjælpende hustru. Hun har været layouter i magasinbranchen og selvstændig grafiker og kunstner med egen tegnestue og atelier, og underviser alle aldersgrupper i kreative værksteder, bl.a. glaskunst. Det er også Ida, er står for naturværkstedet og Pluk-selv-haven.

“Vi har begge længe haft lysten til at drive en campingplads, og vi har camperet i både ind- og udland i masser af år, også med vores til sammen fire børn og unge i familien, Mathias, Mads, Clara og Sofie. Hunden Liva er også med på holdet, og hun vil gerne være med til at byde gæsterne velkommen i receptionen.”

En familiedrevet plads

Campingpladsen er en familiedrevet plads, hvor hele familien samt venner og bekendte hjælper til. Medlemskabet af DK Camp er valgt til fordi det hele var ret nyt for os i starten, og medlemskabet i Geopark Odsherred er naturligt fordi vi føler os tæt forbundne med Odsherreds historie og landskab.

“Vores drøm er at campingpladsen skal fungere bæredygtigt, som et sted hvor alle aldersgrupper kan finde plads til at rekreere, og hvor gæsterne føler sig hjemme. Et fristed, hvor det er nemt og sjovt at være campist, og hvor man kan få ekstra gode naturoplevelser med hjem – og måske prøve noget nyt, som fx. vandsport eller en af vores aktiviteter.”

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.