Aktiviteter

Følg med i hvilke arrangementer der er planlagt og bestil evt. billetter, ved at klikke på KALENDER herunder. 
Download gerne app´en GoVisit, den er ganske gratis og er fuld af information.

Hygge hjemme på campingpladsen

Her kan vi byde på oplevelser for både børn og voksne. Der er tre legepladser, hængekøje-park, petanque-bane og pluk-selv-have i et afslappet opholdsområde ved hoppepuden. Her finder du også Havhuset – et “stille legehus”. 

Måske mest for de voksne er der fredagsbar fra kl. 20-22 til absolut rimelige priser, men børn er også velkomne til fx bordtennis eller bordfodbold.

Der er gratis historiefortælling med Per Hammerich på flg. datoer i 2021: Langfredag d. 2. april samt fredagene d. 9. juli, d. 23. juli og d. 6. august. I år er temaet: Kærlighedens Veje. Gæster udefra betaler 50 kr. inkl. en genstand.

Lodtrækningen om rækkefølgen til at vælge sæsonpladser i 2022 lørdag d. 21. august kl. 12 i Gårdhaven er AFLYST også i årene fremover. Fra lørdag d. 21/8 kl. 12 åbnes der for reservation af sæsonplads i 2022, ved fremmøde i Receptionen. Kom i god tid.

Efterårsmarkedet afholdes søndag d. 17. oktober kl.12-17.

Atelier og aktivitetsrum

Campingpladsen er præget af en kreativ og kunstnerisk ånd, og du er altid velkommen i aktivitetsrummet. Her kan du komme og fx se TV, spille musik på keyboard eller arbejde med kreative projekter. Der er en bogbytte-reol, også med spil.
Der er bemandet kreativt værksted hver onsdag fra kl. 15-17 i højsæsonen, hvor Ida Trier, som er forpagter sammen med Finn, inspirerer og sætter aktiviteter i gang, hvor der som regel er frivillig betaling for campinggæster. Gæster udefra er også velkomne, ved køb af en dagsgæstebillet (15 kr. for børn og 25 kr. for voksne over 12 år). Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis vi skal have fx lærreder hjemme i bestemte størrelser.

Vi udlejer male-værktøjkasser med akrylmaling, pensler osv. og arrangerer events på bestilling.

Workshops

I vores kalender finder du også arrangementer som:
Mal i naturen Book dig ind på en workshop hvor vi maler udenfor. Det foregår flg. datoer i 2021: Onsdagene d. 28. april, d. 12. maj, d. 23. juni og d. 14. juli, alle dage kl. 15-17.
Skraldekunst Vi går tur på stranden sammen og samler affald mm. Bagefter laver vi kunst med tingene i Aktivitetsrummet. Onsdagene d. 26. maj, d. 30. juni og d. 21. juli kl. 15-17
Glaskunst: Kurser i glaskunst afholdes i år kun på bestilling. Min. 4 max. 8 deltagere, pris aftales med Ida på mobil: 26 172603.

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand. Det at bevæge sig i naturen lader de indre batterier op, får blodet til at rulle og giver nogle værdifulde fælles oplevelser.

NYHED: Kurser i kitesurfing med Kitekollektivet
Tag en veninde eller ven under armen, og kom ud at ride på bølgerne!
Sandobberne Camping leverer nogle af de bedste begynder forhold til kitesurfing på Sjælland, så hvis vindretningen og vindstyrken er korrekt kan du ikke finde et bedre sted. Hos Kitekollektivet tilbyder vi kitesurf kursus for alle aldre, og det eneste du skal medbringe er godt humør, madpakke og håndklæde.
Kontakt Nocolaj eller Alexander Tlf: 60698219 & 71994006
Mail: kitekollektivet@gmail.com Webside: www.kitekollektivet.dk

NYHED: Naturværksted

Som noget nyt har vi indrettet en ældre campingvogn til naturværksted, den befinder sig udenfor Gårdhaven, overfor Hytte 1. Naturværkstedet er åbent for alle, og bemandet flere lørdage om eftermiddagene i højsæsonen, med aktiviteter som ild i bålfadet eller fisketur (hold øje med opslag i receptionen). Man er velkommen til at bruge vognen til natur-aktiviteter eller til fx. at sætte sig ind og tegne eller bare hygge. Voksne har ansvaret for deres børn her, og at de rydder op efter sig og passer på tingene.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.