Musik-tema-aftener i Gårdhaven

Vi hylder de dygtige kunstnere med god mad og musik. Kom og vær med!

AQUA Lørdag d. 29. juni
Menu: Fisketapas og svensk pølseret. Isdessert.

BEATLES Lørdag d. 6. juli
Menu: Indisk risret med kylling. Isdessert.

DOLLY PARTON Lørdag d. 20. juli
Menu: Mixed grill og flødekartofler. Isdessert.

ELVIS Lørdag d. 27. juli
Menu: Burgere og pommes fritter. Isdessert.

GASOLIN Lørdag d. 10. august
Menu: Hakkebøffer med bløde løg mm. Isdessert.

Hyggeligt samvær med fællesspisning, frivillig udklædning og dans – og baren er åben. Så medbring ikke egne drikkevarer, men gerne eget service. Fra kl. 18.30 til 23.
Betaling: Køb billet på knappen herunder eller betal i Receptionen.

Besøg Eventyrstien

Tag familie og venner med rundt på en eventyrlig oplevelse på Sanddobberne. 10 store, fantasifulde malerier gemmer sig udvalgte steder på pladsen, og du kan få udleveret et trail-kort i Receptionen – ganske gratis!
I Sanddobbernes eget galleri kan du købe et lille hæfte med billederne og små historier til, og du kan også købe et eventyr-krus med hjem.

Bestil en guidet rundtur
Hør historierne bag billederne, og om hvordan de blev til. Ida Trier guider og fortæller. Turen er velegnet for børn, og tager en lille times tid. 
Pris pr. tur: 250 kr.
Bestilling: Aftal tidspunkt med Ida på mobil 26172603.
Betaling: Betal i Receptionen eller via Mobilepay på dagen.

Børnedisco

Alle børn er velkomne til at være med til børnedisco, når Dennis og Katha (fra Tyskland) fyrer op under disco rytmerne, og sælger børnedrinks fra baren. Vær med til stopdans, konkurrencer, karaoke og forskellige andre lege, og øv dig på engelsk og tysk.

Torsdage kl. 18.30-20.30: 4. juli, 11. juli, 18.juli, 25. juli og 1. august.

Campinggæster betaler 25 kr. og gæster udefra betaler 50 kr. for at være med.
Betaling: Køb billet på knappen herunder, betal i Receptionen eller via Mobilepay på dagen.

Spil-aftener

Alle er velkomne i Gårdhaven disse aftener, hvor baren er åben fra kl. 19 til rimelige priser, og hvor du kan møde andre gæster og medarbejdere. Medbring egne spil, eller lån i baren.
Fredagene: d. 3. maj, d. 31. maj, d. 7. juni, d. 14. juni, d. 21. juni, d. 2. august og d. 16. august

Sanddobbernes Galleri

Årets nyhed er at Sanddobberne får sit eget lille galleri, med kunst, brugskunst og gavebod.
Der er åbent hver onsdag fra kl. 10-12 og 14-18, hvor der også er kreativ workshop fra kl. 15-17. Vi holder galleriet åbent så megt som muligt, og hvis du gerne vil ind og kigge en dag hvor der er lukket, så ring på 26172603 (Ida Trier) og hør om vi kan åbne.
Åbent tre dage i pinsen
Fredag-mandag d. 18-10 har galleriet åbent fra kl. 10-17, da vi er en del af Odsherreds Kunstrunde. Gratis entré disse dage.

Orange traktor kører med Prærievognen

Hver søndag i højsæsonen kører Ove med Orange Traktor, og Prærievognen bagved. Kom op til hoppepuderne kl. 11 eller hop på undervejs. Turen er gratis, og det er forældrenes ansvar at passe på børnene undervejs.

Hygge hjemme på campingpladsen

Der er tre legepladser (det runde ikon med barnet på pladskortet). Den legeplads du møder først er med hoppepude, gynger, klatrevæg og stillelegehuset “Havhuset”. Inde midt på pladsen finder du en naturlegeplads med dejlig udsigt, og bagerst på pladsen ud mod vejen, finder I den legeplads til de mindre børn, som vi kalder Skibet.

Eventyrstien består af ti store billeder, malet af campingmutter Ida Trier. Følg den lille mus og gå på opdagelse i naturens magi til lands, til vands og i luften.
Der er flere oaser for børn og unge, fx. Motions-containeren, Naturværkstedet (med kaninbur og bål ) eller hængekøjeparken. Prærievognen, som traktoren trækker rundt på pladsen hver søndag formiddag i højsæsonen, holder nu ved klatrevæggen og hoppepuderne.
Der er kreative Onsdag i Aktivitetsrummet hver onsdag kl. 15-17.
I Gårdhaven er der flere hyggelige arrangementer, og alle er velkomne (men hunde skal holdes i snor).

Se aktiviteter i kalenderen

Musik i Gårdhaven

I den store, overdækkede Gårdhave med udsigt til Dragsholm Slot kan du opleve gratis musikarrangementer i 2024, (dog betaler gæster udefra 25 kr. pr. dagsgæstebillet). 
Kom og hør Tom Noach Duo fredag d. 10. maj, Kock & kingo (formiddagsjazz) d. 12. maj eller  Chasing the Devil lørdag d. 18. maj i pinsen; Fire kvinder med rødder i Odsherred spiller lækker country for os, alle aftener kl. 20. 
Lørdag d. 13. juli kl. 20 spiller De To en dejlig blanding af lytte- og dansemusik.
Baren er åben, så medbring venligst ikke egne drikkevarer. 

Kreativ Onsdag

Der er Kreativ Onsdag med kreative værksteder hver onsdag fra kl. 15-17 hele sæsonen, hvor Ida Trier inspirerer og sætter aktiviteter i gang. Alle deltagende gæster, også udefra, betaler en workshop-billet til 25 kr. (men hvis du har købt en dagsgæstebillet er entreen her inkluderet). Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis I har specifikke ønsker. 

Kom fx. og lav dine egne, flotte badges med Heine
Fire onsdage i juli måned kan du lave badges i flere størrelser med Heines badgemaskine. Det er en populær og hyggelig workshop, hvor børn og voksne kommer hjem med fine badges.

Motionscontaineren

Har du lyst til at træne i ribben eller på motionscyklen – eller bare hænge ud, så kom op i Motionscontaineren, ved siden af hoppepuderne. Voksne har ansvaret for deres børn her, og at de rydder op efter sig og passer på tingene. Hvis porten er lukket når du vil ind, så bare åben den.

Orienteringsstien

Orienteringsstiens ti poster tager jer en tur rundt på pladsen, fx til tovtrækningspladsen og det store kompas. Du kan hente et gratis kort og et svarskema i Receptionen, og så starter ruten ved den store hoppepude og klatrevæggen. Derefter bliver du ledt rundt på pladsen, den er måske større og mere spændende, end du aner!

Efterårsferie

I uge 42 er campingpladsen åben, med mange hyggelige aktiviteter.
Ydeligere info følger..

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand.
Der er fodboldkamp for alle onsdag d. 26. juli kl 19, ude på Fodboldbanen udenfor campingpladsen.
I kan leje to kajakker, SUP-boards samt cykler i Receptionen.

NYHED: Kurser i kitesurfing med Kitekollektivet
Tag en veninde eller ven under armen, og kom ud at ride på bølgerne!
Sanddobberne Camping, Sjælland, leverer nogle af de bedste begynder forhold til kitesurfing på Sjælland, så hvis vindretningen og vindstyrken er korrekt kan du ikke finde et bedre sted. Hos Kitekollektivet tilbyder vi kitesurf-kursus for alle aldre, og det eneste du skal medbringe er godt humør, madpakke og håndklæde.
Kontakt Alexander Tlf: +45 38 42 99 98
Mail: kitekollektivet@gmail.com Webside: www.kitekollektivet.dk

Scroll to Top