Aktiviteter

Følg med på vores kalender for at se hvilke arrangementer der er planlagt.
Det er også her du kan tilmelde dig!

Hygge hjemme på campingpladsen

Her kan vi byde på oplevelser for både børn og voksne. Der er tre legepladser, hængekøje-park, petanque-bane og pluk-selv-have i et afslappet opholdsområde ved hoppepuden. Her finder du også et “stille legehus”. Det er indrettet med hængekøje og gulvtæppe til stille leg, i det gamle ishus.

Måske mest for de voksne er der fredagsbar fra kl. 20-22 til absolut rimelige priser, men børn er også velkomne til fx bordtennis eller bordfodbold.
Der er gratis historiefortælling med Per Hammerich på flg. datoer i 2020: fredag d. 26. juni, fredagene d. 17. juli og d.31. juli. I år er temaet: At rejse. Gæster udefra betaler en dagsgæste-billet hertil.

Husk, at der er efterårsmarked søndag d. 11. oktober kl.12-17.

Atelier og aktivitetsrum

Campingpladsen er præget af en kreativ og kunstnerisk ånd, og du er altid velkommen i aktivitetsrummet. Her kan du komme og fx se TV, spille musik på keyboard eller arbejde med kreative projekter. Der er en bogbytte-reol, også med spil.
Der er bemandet kreativt værksted hver onsdag fra kl. 15-17 i højsæsonen, hvor Ida Trier, som er forpagter sammen med Finn, inspirerer og sætter aktiviteter i gang, hvor der som regel er frivillig betaling for campinggæster. Gæster udefra er også velkomne, ved køb af en dagsgæstebillet (15 kr. for børn og 25 kr. for voksne over 12 år). Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis vi skal have fx lærreder hjemme i bestemte størrelser.

Vi udlejer male-værktøjkasser med akrylmaling, pensler osv. og arrangerer events på bestilling.

Workshops

I vores kalender finder du også arrangementer som:
Glaskunst Book dig ind på en workshop hvor vi arbejder med “fusing glas”. Det foregår flg. datoer i 2020: Onsdagene d. 15. juli og d. 29. juli, alle dage kl. 15-17.
Træværksted Lørdagene d. 4. juli, 18. juli og 1. august kl. 15-17
Mal stort for børn: Børn i alderen 8 til 18 år er velkomne til at få én på opleveren foran rigtige malelærreder, med farver og pensler. Lørdagene d. 11. juli og 25. juli kl. 14-17

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand. Det at bevæge sig i naturen lader de indre batterier op, får blodet til at rulle og giver nogle værdifulde fælles oplevelser.

Løb/cykel i naturen: Finn, som er lejrchef, er glad for at løbe og cykle, og har løbet flere marathonløb rundt omkring i verden. Nu inviterer han jer med ud på en løbetur/cykeltur, måske op til Vejrhøj, alle torsdage kl. 16.30-18. Turen tilpasses til deltagerne mht. længde og hastighed. Gratis for campinggæster. Tilmelding på 61 190910 / mail@sanddobberne-camping.dk.

Yoga i naturen (i Gårdhaven i tilfælde af dårligt vejr):
Alle lørdage i septembermåned kl.9.30-10.30
Medbring gerne liggeunderlag og et lille tæppe.
Tilmelding til Sara på mobil: 23 41 71 94
Pris: 50 kr. for campinggæster. Gæster udefra: 75 kr. pr. person.

NYHED: Naturværksted

Som noget nyt har vi indrettet en ældre campingvogn til naturværksted, den befinder sig udenfor Gårdhaven, overfor Hytte 1. Naturværkstedet er åbent for alle, og bemandet flere lørdage om eftermiddagene i højsæsonen, med aktiviteter som ild i bålfadet eller fisketur (hold øje med opslag i receptionen). Man er velkommen til at bruge vognen til natur-aktiviteter eller til fx. at sætte sig ind og tegne eller bare hygge. Voksne har ansvaret for deres børn her, og at de rydder op efter sig og passer på tingene.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.