Internationale aftener i Gårdhaven

GRÆSK AFTEN Lørdag d. 27. maj
Menu: Græsk salat, Moussaka. Frugt – vindruer

SPANSK AFTEN Lørdag d. 8. juli
Menu: Brød med aioli. Paella med kylling. Dertil Sangria

CAJUN AFTEN Lørdag d. 15. juli
Menu: Nachos, Kyllingebryst i cajun-krydret flødesovs og ovnkartofler samt Popcorn

TYROLER AFTEN Lørdag d. 22. juli
Menu: Pølser, Sauerkraut, brød, grøn salat, og Is-coupé med flødeskum & chokoladesauce

DANSK AFTEN Lørdag d. 29. juli
Menu:
Flæskesvær, Frikadeller med kartoffelsalat og Jordbær med fløde.

Hyggeligt samvær, frivillig udklædning og dans – og baren er åben. Så medbring ikke egne drikkevarer, men gerne eget service. Fra kl. 18.30 til 23.
Betaling: Køb billet på knappen herunder eller betal i Receptionen.

NYHED: Eventyrstien

I 2023 kan du tage familie og venner med rundt på en eventyrlig oplevelse på Sanddobberne. 10 store, fantasifulde malerier gemmer sig udvalgte steder på pladsen, og du kan få udleveret et trail-kort i Receptionen – ganske gratis!
Her kan du købe et lille hæfte med billederne og små historier til, og du kan også købe et eventyr-krus med hjem.

Kom med på guidet rundtur
Søndag d. 28. maj kl. 15-ca. 16
Lørdag d. 8. juli kl. 15-ca. 16
Lørdag d. 5. august 
kl. 15-ca. 16
Hør historierne bag billederne, og om hvordan de blev til. Ida Trier guider og fortæller. Turen er velegnet for børn, og tager en lille times tid. Bagefter er der kaffe / saftevand og kage i Gårdhaven.
Pris pr. deltager: 25 kr. for campinggæster og 50 kr. for gæster udefra.
Betaling: Køb billet på knappen herunder, betal i Receptionen eller via Mobilepay på dagen.

Børnedisco

Alle børn er velkomne til at være med til børnedisco, når Dennis og Katha (fra Tyskland) fyrer op under disco rytmerne, og serverer børnedrinks mm. fra baren. Vær med til stopdans, konkurrencer, karaoke og forskellige andre lege, og øv dig på engelsk og tysk.

Torsdage kl. 18.30-20.30: 13. juli, 20. juli, 27.juli og 3. august.

Campinggæster betaler 25 kr. og gæster udefra betaler 50 kr. for at være med.
Betaling: Køb billet på knappen herunder, betal i Receptionen eller via Mobilepay på dagen.

Muffins-værksted

Er du vil den vilde, eller den elegante type når det kommer et muffins-pynt?
Kom og pynt dine egne muffins – lige som du vil. Du kan sprøjte en flot frosting af smørcreme, drysse med krymmel, lave en fin figur af fondant, eller pynte med færdige sugarpaste figurer.
Nanna Worm forbereder de lækreste muffins, og guider jer gennem pyntningen. Og hvis du ikke spiser dem med det samme, kan du tage dem med hjem.

Søndage kl. 13-15: d. 16. juli, d. 23. juli, d. 30. juli og d. 6. august.
Billetpris: 50 kr. pr. deltager.
Betaling: Køb billet på knappen herunder, betal i Receptionen eller via Mobilepay på dagen.

Naturværksted

Sanddobbernes naturværksted er åbent for alle, og her er aktiviteter alt efter vejret. Vi laver fx. bål og nogen gange mad på bålet. Kæl med kaninerne, eller bliv malet i ansigtet. Vi tager på “fisketur”, og studerer fangsten. Et rigtig godt sted at møde nye venner!
Tirsdagene d. 27. juni, d. 11. juli og d. 18. juli kl. 15-17 med Clara.

Orange traktor kører med Prærievognen

Hver søndag i højsæsonen (første gang søndag d. 18. juni indtil søndag d. 6. august) kører Ove med Orange Traktor, og Prærievognen bagved. Kom op til hoppepuderne kl. 11 eller hop på undervejs. Turen er gratis, og det er forældrenes ansvar at passe på børnene undervejs.

Hygge hjemme på campingpladsen

Der er tre legepladser (det runde ikon med barnet på pladskortet). Den legeplads du møder først er med hoppepude, gynger, klatrevæg og stillelegehuset “Havhuset”. Inde midt på pladsen finder du en naturlegeplads med dejlig udsigt, og bagerst på pladsen ud mod vejen, finder I den legeplads til de mindre børn, som vi kalder Skibet.

Eventyrstien består af ti store billeder, malet af campingmutter Ida Trier. Følg den lille mus og gå på opdagelse i naturens magi til lands, til vands og i luften.
Der er flere oaser for børn og unge, fx. Motions-containeren, Naturværkstedet (med kaninbur, bål og ansigtsmaling) eller hængekøjeparken. Prærievognen, som traktoren trækker rundt på pladsen hver søndag formiddag i højsæsonen, holder nu ved klatrevæggen og hoppepuderne.
Der er kreative værksteder i Aktivitetsrummet hver onsdag kl. 15-17 i højsæsonen.
I Gårdhaven er der flere hyggelige arrangementer, og alle er velkomne (men hunde skal holdes i snor).

Se aktiviteter i kalenderen

Musik i Gårdhaven

I den store, overdækkede Gårdhave med udsigt til Dragsholm Slot kan du opleve gratis musikarrangementer i 2023:Kom og hør “Chasing the Devil” lørdag d. 21. oktober kl. 20 i Gårdhaven på Sanddobberne Camping. Vær med til at slutte campingsæsonen af med manér, når de fire kvinder med rødder i Odsherred spiller lækker country for os. Baren er åben, så medbring venligst ikke egne drikkevarer. 

Kreative værksteder

Campingpladsen er præget af en kreativ og kunstnerisk ånd, og du er altid velkommen i aktivitetsrummet. Her kan du komme og fx se TV, spille musik på keyboard eller arbejde med kreative projekter. Der er en bogbytte-reol, også med spil. 
Der er Børneklub med kreative værksteder hver onsdag fra kl. 15-17 i højsæsonen, hvor Ida Trier inspirerer og sætter aktiviteter i gang, hvor der som regel er frivillig betaling for campinggæster. Gæster udefra er også velkomne, ved køb af en dagsgæstebillet til 25 kr. Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis I har specifikke ønsker. 

Kom fx. og lav dine egne, flotte badges med Heine
Onsdag d. 19. juli
Onsdag d. 26. juli eller
Onsdag d. 2. august

Motionscontaineren

Har du lyst til at træne i ribben eller på motionscyklen – eller bare hænge ud, så kom op i Motionscontaineren, ved siden af hoppepuderne. Voksne har ansvaret for deres børn her, og at de rydder op efter sig og passer på tingene. Hvis porten er lukket når du vil ind, så bare åben den.

Orienteringsstien

Orienteringsstiens ti poster tager jer en tur rundt på pladsen, fx til tovtrækningspladsen og det store kompas. Du kan hente et gratis kort og et svarskema i Receptionen, og så starter ruten ved den store hoppepude og klatrevæggen. Derefter bliver du ledt rundt på pladsen, den er måske større og mere spændende, end du aner!

Efterårsferie

I uge 42 er campingpladsen åben, og der er flg. aktiviteter:
Søndag d. 15. oktober kl. 12-17 er der efterårs-hygge, og alle er velkomne. Der er lidt boder og aktiviteter, og baren er åben.
Onsdag d. 18. oktober kl. 15-17 er der kreativ workshop, med efterårsværksteder for børn i alle aldre.
Kom og hør “Chasing the Devil” lørdag d. 21. oktober kl. 20 i Gårdhaven. Fire kvindelige musikere med rødder i Odsherred spiller lækker country for os. Baren er åben, så medbring venligst ikke egne drikkevarer. 

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand.
Der er fodboldkamp for alle onsdag d. 26. juli kl 19, ude på Fodboldbanen udenfor campingpladsen.
I kan leje to kajakker, SUP-boards samt cykler i Receptionen.

NYHED: Kurser i kitesurfing med Kitekollektivet
Tag en veninde eller ven under armen, og kom ud at ride på bølgerne!
Sanddobberne Camping leverer nogle af de bedste begynder forhold til kitesurfing på Sjælland, så hvis vindretningen og vindstyrken er korrekt kan du ikke finde et bedre sted. Hos Kitekollektivet tilbyder vi kitesurf-kursus for alle aldre, og det eneste du skal medbringe er godt humør, madpakke og håndklæde.
Kontakt Alexander Tlf: +45 38 42 99 98
Mail: kitekollektivet@gmail.com Webside: www.kitekollektivet.dk

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.