Hygge hjemme på campingpladsen

Der er tre legepladser (det runde ikon med barnet på pladskortet). Den legeplads du møder først er med hoppepude, gynger, klatrevæg og stillelegehuset „Havhuset“. Inde midt på pladsen finder du en naturlegeplads med dejlig udsigt, og bagerst på pladsen ud mod vejen, finder I den legeplads til de mindre børn, som vi kalder Skibet.
Orienteringsstiens ti poster tager jer en tur rundt på pladsen, fx til tovtrækningspladsen og det store kompas. Du kan hente et kort og et svarskema i Receptionen, og så starter ruten ved den store hoppepude og klatrevæggen. Derefter bliver du ledt rundt på pladsen, den er måske større og mere spændende, end du aner!
Eventyrstien består af ti store billeder, malet af campingmutter Ida Trier. Følg den lille mus og gå på opdagelse i naturens magi til lands, til vands og i luften.
Der er flere oaser for børn og unge, fx. Motions-containeren, Naturværkstedet (med kaninbur, bål og ansigtsmaling) eller hængekøjeparken. Prærievognen, som traktoren trækker rundt på pladsen hver søndag formiddag i højsæsonen, holder nu ved klatrevæggen og hoppepuderne.
Der er kreative værksteder i Aktivitetsrummet hver onsdag kl. 15-17 i højsæsonen.
I Gårdhaven er der flere hyggelige arrangementer, og alle er velkomne (men hunde skal holdes i snor).

Se aktiviteter i kalenderen

Atelier og aktivitetsrum

Campingpladsen er præget af en kreativ og kunstnerisk ånd, og du er altid velkommen i aktivitetsrummet. Her kan du komme og fx se TV, spille musik på keyboard eller arbejde med kreative projekter. Der er en bogbytte-reol, også med spil. 
Der er Børneklub med kreative værksteder hver onsdag fra kl. 15-17 i højsæsonen, hvor Ida Trier inspirerer og sætter aktiviteter i gang, hvor der som regel er frivillig betaling for campinggæster. Gæster udefra er også velkomne, ved køb af en dagsgæstebillet til 25 kr. Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis I har specifikke ønsker. Et rigitg godt sted at møde nye venner!

Kom fx. og lav dine egne, flotte badges
Onsdag d. 19. juli
Onsdag d. 26. juli eller
Onsdag d. 2. august

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand. Det at bevæge sig i naturen lader de indre batterier op, får blodet til at rulle og giver nogle værdifulde fælles oplevelser. I kan leje to kajakker, to SUP-boards samt cykler i Receptionen.

NYHED: Kurser i kitesurfing med Kitekollektivet
Tag en veninde eller ven under armen, og kom ud at ride på bølgerne!
Sanddobberne Camping leverer nogle af de bedste begynder forhold til kitesurfing på Sjælland, så hvis vindretningen og vindstyrken er korrekt kan du ikke finde et bedre sted. Hos Kitekollektivet tilbyder vi kitesurf-kursus for alle aldre, og det eneste du skal medbringe er godt humør, madpakke og håndklæde.
Kontakt Alexander Tlf: +45 38 42 99 98
Mail: kitekollektivet@gmail.com Webside: www.kitekollektivet.dk

Naturværkstedet

Vi har indrettet en ældre campingvogn til naturværksted, den befinder sig udenfor Gårdhaven, overfor Hytte 1. Her er der jævnligt bål-arrangement og ansigtsmaling. Man er velkommen til at bruge vognen til natur-aktiviteter eller til fx. at sætte sig ind og tegne eller bare hygge, ligesom man er velkommen til at give kaninerne græs og mælkebøtter. Voksne har ansvaret for deres børn her, og at de rydder op efter sig og passer på tingene.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.