Pladskort

Beliggenhed længde- og breddegrad: 55.7746° N, 11.3803° E
Sanddobberne er en campingplads med 220 charmerende og forskellige pladser fordelt på 5,6 hektar – lige ud til vandet. Det er en mellemstor campingplads med en fortryllende stemning, som mange gæster vender tilbage til gang på gang.

En 118 meter lang badebro leder ud til en meget børnevenlig strand.

Vil du vide, hvilke pladser, der er ledige i din ferie? Bestil et pladskort på knappen herunder.

Se pladskortet herunder

Når du ser på pladskortet har du vandet øverst og Kalundborgvej nederst.
Hovedbygningen rummer de fleste faciliteter: Reception og forretning, vaskeri, aktivitetsrum (bl.a. med TV, keyboard og kunst-atelier), puslerum, gårdhave (med handicaptoilet, fælles køleskab, loungehjørne mm.), dame- og herrebadeafdeling samt en pavillon med familiebade (og kemisk toilet samt fiske-/grillrensnings-plads bagerst).
Der er også en servicebygning længere mod nord, dog uden badefaciliteter. Her er et mindre køkken, toiletter (også handicaptoilet), og kemisk toilet på bagsiden af bygningen, til at tømme kassetten fra campingtoilettet.

Prærien

Det område, vi kalder Prærien (fordi der var en brand her for 30 år siden, så der er ikke så mange gamle træer her), ligger til højre for den bagerste servicebygning, fra pladsnummer 99 til 130. Her finder du vores nye BIG SIZE pladser, nr. 99, 102 og 103, der er velegnede til de helt store vogne – også fordi de er nemme at komme til og fra.

På plads 113 står Prærievognen, der gerne må bruges, og som kører tur rundt på pladsen i højsæsonen.
Ved Præriens affaldsstation, længere ud mod vejen, befinder sig afløb til gråt vand, så her kan fx auto- campere komme af med brugt vand fra vognen, og få friskt vand på.

Strandpladser og VIP-Pladser

Området helt nede ved vandet er inddelt i et orange og gult område, og disse pladser kan ikke bookes som faste sæsonpladser (kaldet fastliggerpladser). I det orange område koster pladserne ekstra.
Det mørkegrønne område kalder vi VIP-pladser. De kan godt bookes som faste sæsonpladser, og koster ekstra.

Aktiviteter

Der er tre legepladser (det runde ikon med barnet). Den legeplads du møder først er med hoppepude, gynger, klatrevæg og stillelegehus (Havhuset – det gamle ishus). Inde midt på pladsen finder du en naturlegeplads med dejlig udsigt, og bagerst på pladsen er der en nye legeplads til de mindre børn som vi kalder Skibet.

Vi har også et naturværksted med bålfad og kaninbur udfor Gårdhaven og Hytte 1, som er bemandet lørdag eftermiddag i højsæsonen.
Desuden er der en hængekøjepark ved den store eg (markeret med tre røde figurer), samt en helt ny pilehytte ved siden af.

NYHED for de nysgerrige

I 2021 indvier vi den nye Orienteringssti, som består af ti poster –  hver med en vidensopgave og en fysisk udfordring. Du kan hente et kort og et svarskema i Receptionen, og så starter ruten ved den store hoppepude og klatrevæggen. Derefter bliver du ledt rundt på pladsen, den er måske større og mere spændende, end du aner!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.