Pladskort

Beliggenhed længde- og breddegrad: 55.7746° N, 11.3803° E
Sanddobberne er en campingplads med 220 charmerende og forskellige pladser fordelt på 5,6 hektar – lige ud til vandet. Det er en mellemstor campingplads med en fortryllende stemning, som mange gæster vender tilbage til gang på gang.

En 118 meter lang badebro leder ud til en meget børnevenlig strand.

Vil du vide, hvilke pladser, der er ledige i din ferie? Bestil et pladskort på knappen herunder.

Se pladskortet herunder

Når du ser på pladskortet har du vandet øverst og Kalundborgvej nederst.
Hovedbygningen rummer de fleste faciliteter: Reception og forretning, vaskeri, aktivitetsrum (bl.a. med TV, keyboard og kunst-atelier), puslerum, gårdhave (med handicaptoilet, fælles køleskab, loungehjørne mm.), dame- og herrebadeafdeling samt en pavillon med familiebade (og kemisk toilet samt fiske-/grillrensnings-plads bagerst).
Der er også en servicebygning længere mod nord, dog uden badefaciliteter. Her er et mindre køkken, toiletter (også handicaptoilet), og kemisk toilet på bagsiden af bygningen, til at tømme kassetten fra campingtoilettet.

Prærien

Det område, vi kalder Prærien (fordi der var en brand her for 30 år siden, så der er ikke så mange gamle træer her), ligger til højre for den bagerste servicebygning, fra pladsnummer 99 til 130.
Her finder du vores nye BIG SIZE pladser, nr. 99, 102 og 103, der er velegnede til de helt store vogne – også fordi de er nemme at komme til og fra.
På pladserne T1, T2 og T3 står der tre udlejningsvogne, men plads til 4 personer i hver. De er meget velegnede fx. til grupper, eller flere familier, der gerne vil hygge sig sammen.

Bag plads 111 står Prærievognen, der gerne må bruges, og som kører tur rundt på pladsen i højsæsonen.
Ved Præriens affaldsstation, længere ud mod vejen, befinder sig afløb til gråt vand, så her kan man komme af med brugt vand fra vognen, og få friskt vand på.

Strandpladser i første række

Området helt nede ved vandet kan ikke bookes som faste sæsonpladser (kaldet fastliggerpladser), men er velegnede til turister, fx autocampere. I det orange område koster pladserne ekstra.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.