Overnatning på Sjælland

På Sanddobberne Camping kan du overnatte fra forår til efterår, fx. i vores seks dejlige hytter. Vi tilbyder også udlejning af fuldt udrustede campingvogne lige ud til Sejerøbugten, ligesom vi har 220 meget forskellige og charmerende pladser til din egen campingvogn. Søger du overnatning på Sjælland eller overnatning i Odsherred, eller vil du bare have en stellplads lige ud til Danmarks dejligste strand – i første parket til solnedgangen, så kom til Odsherred. Her har du det hele indenfor rækkevidde i den skønneste natur, og kun en times kørsel fra København. Sanddobberne ligger i Unesco Geopark Odsherred, og vi kan byde på et fantastisk dyre- og fugleliv for foden af Vejrhøj og med udsigt til Dragsholm Slot.

Udlejning af hytter

Søger du en tryg og hyggelig overnatningsmulighed ved Sejerøbugten, hvor det hele er der når du kommer, så lej en af vores seks hytter tæt på Servicebygningen. I de fem af dem er soveafdelingen afskærmet fra opholdsafdelingen af en skydedør. Spisepladsen ligger i et åbent the-køkken med basis service, hvor der er to el-kogeplader og køleskab. Der er gode madrasser, dyner og puder. Der er ikke indlagt vand. Der er mørklægningsgardiner og pænt linoleumsgulv.
Som campist her har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri, atelier/aktivitetsrum og brusebad uden møntindkast.
Pris inkl. strøm og bad fra 550 dkk pr. døgn (600kr. i højsæsonen) / 3500 dkk pr. uge (4000 kr. i højsæsonen) + 200 kr. for slutrengøring.
Man kan leje en kasse med luksus tilbehør, bl.a. et helt grydesæt og brødrister for 50 kr. og 200 kr. i depositum.
Sengelinnedpakke inkl. håndklæde bestilles for 95 kr. stk.
Check-in efter kl. 14 og check-ud senest kl. 11.30.
Vi holder frokostpause mellem 12 og 14 og aftenpause mellem 17.30 og 20.

 

Udlejning af campingvogne

De tre vogne ligger ved siden af hinanden lige ud til vandet, og helt tæt på badebroen ud til campingpladsens badestrand. Alle vognene har en dobbeltseng og en tre-mands køje. Man kan lave siddepladserne og bordet om til to ekstra
sovepladser. Der er dyner og puder til fire personer.
Spisepladsen ligger i et åbent køkken med to gasblus og håndvask. Gæsterne skal selv hælde vand på.
Køleskabet står i forteltet.
Toilet kan benyttes ved at man betaler 50 kr. samt 200 kr. i depositum og får kassetten med ned i vognen. Når kassetten afleveres rengjort får man depositum retur.
Vi tilbyder udlejning af sengelinned, som bestilles på forhånd (95 kr. for en linnedpakke inkl. et håndklæde).

Udlejning af tre store telte

Man kan leje en teltlejr her på Sanddobberne Camping, hvad enten man er en lejrskole, en gruppe eller en forening, der gerne vil holde gruppe-ferie sammen.
Teltlejren består af tre store telte med fin plads til otte personer. En god og billig overnatningsmulighed for en gruppe på op til 24 personer, hvor I kan få en hel uge for 9000 kr. (10.500 kr. i højsæsonen) alt inklusive. Man kan også leje teltene hver for sig.
I hvert telt er der en lav repos, der er hævet fra gulvbelægningen. Der er lamper, et lille køleskab og adgang til strøm. Der er 6 nye madrasser i hvert telt, samt rullemadrasser.
Teltene fremstår nye og velholdte, og der er mange vinduer.
På arealet mellem de tre telte står der bord-bænkesæt som egner sig perfekt til lejrskoler.
Teltlejren ligger på ”Prærien”, tæt på en servicebygning med køkken og toiletter. Det er også her Prærievognen befinder sig, på plads 113. Den er god til at spise madpakke i på en regnvejrsdag, eller hygge sig i om aftenen. Der er også fri adgang til vores dejlige Gårdhave, der rummer op til 100 personer. Her finder I ud over borde og stole til alle et lounge-område, bordfodbold, bordtennis mm.

Glamour-camping

Som noget nyt kan man leje en charmerende glampingtelt her, på en af de bedst pladser. Teltet er lyst og rummeligt med dobbeltseng, køleskab, lys og stikkontakter. Dette telt ligger højt, med udsigt til naturparken og Sejerøbugten fra den lille terrasse foran teltet. Her kan I nyde solnedgangen i fred og ro, og samtidig tæt på fællesfaciliteter som bad og toilet, for 800 kr. pr. dag (850 kr. i højsæsonen) og 5000 kr. for en uge (5550 kr. i højsæsonen). 
Billedet er fra telt-forhandlerens hjemmeside, da teltet først sættes op til sæsonstart.

Udlejning af cykler, kajakker og SUP-boards

Du kan leje gode cykler her med hjelm for 150 kr. (200 kr. i højsæsonen), og du kan også leje vores SUP-boards for 200 kr. (250 kr. i højsæsonen), og er nemme og sjove at padle med i det lave vand. Desuden har vi to kajakker, som vi lejer ud hvis du er rutineret kajak-roer, for 250 kr (300 kr. i højsæsonen).

Kitesurfing

Pga. beliggenheden ud til Sejerøbugten kan der være stærk vind ved vandet visse dage. Derfor er Sanddobberne værdsat af vandsportsudøvere, der kalder stedet for Spot X. Der ligger en stor parkeringsplads her, så det er nemt at parkere
ud for den græsmark, vi kalder Fodboldbanen. Her er der masser af plads til at få kitesurfing gear af og på.
Der er også offentlige toiletter, som er åbne hele døgnet.
Man er selvfølgelig velkommen i forretningen her, til fx at købe lidt mad og en kop varm kakao eller kaffe.
Og vil man have en overnatning, så man kan få en dag mere på vandet, så lej en af vores hytter eller en campingvogn med havudsigt.