Overnatning på Sjælland

På Sanddobberne Camping kan du overnatte fra forår til efterår, fx. i vores seks dejlige hytter. Vi tilbyder også udlejning af fuldt udrustede campingvogne lige ud til Sejerøbugten, ligesom vi har 220 meget forskellige og charmerende pladser til din egen campingvogn. Søger du overnatning på Sjælland eller overnatning i Odsherred, eller vil du bare have en stellplads lige ud til Danmarks dejligste strand – i første parket til solnedgangen, så kom til Odsherred. Her har du det hele indenfor rækkevidde i den skønneste natur, og kun en times kørsel fra København. Sanddobberne ligger i Unesco Geopark Odsherred, og vi kan byde på et fantastisk dyre- og fugleliv for foden af Vejrhøj og med udsigt til Dragsholm Slot.

Udlejning af hytter

Søger du en tryg og hyggelig overnatningsmulighed ved Sejerøbugten, hvor det hele er der når du kommer, så lej en af vores seks hytter tæt på Servicebygningen. I de fem af dem er soveafdelingen afskærmet fra opholdsafdelingen af en skydedør. Spisepladsen ligger i et åbent the-køkken med basis service, hvor der er to el-kogeplader og køleskab. Der er gode madrasser, dyner og puder. Der er ikke indlagt vand. Der er mørklægningsgardiner og pænt linoleumsgulv.
Som campist her har du fri adgang til alle fælles faciliteter, bl.a. køkken, vaskeri, atelier/aktivitetsrum og brusebad uden møntindkast.
Pris inkl. strøm og bad fra 435 dkk pr. døgn / 2725 dkk pr. uge + 200 kr. for slutrengøring.
Man kan leje en kasse med luksus tilbehør, bl.a. et helt grydesæt og brødrister for 200 kr. og man får 100 kr. tilbage når den bliver afleveret i ren stand i receptionen.
Sengelinnedpakke inkl. håndklæde bestilles for 95 kr. stk.
Check-in efter kl. 14 og check-ud senest kl. 11.30.
Vi holder frokostpause mellem 12 og 14 og aftenpause mellem 17.30 og 20.


 

Udlejning af campingvogne

De tre vogne ligger ved siden af hinanden lige ud til vandet, og helt tæt på badebroen ud til campingpladsens badestrand. Alle vognene har en dobbeltseng og en tre-mands køje. Man kan lave siddepladserne og bordet om til to ekstra
sovepladser. Der er dyner og puder til fire personer.
Spisepladsen ligger i et åbent køkken med to gasblus og håndvask. Gæsterne skal selv hælde vand på.
Køleskabet står i forteltet.
Toilet kan benyttes ved at man betaler 50 kr. samt 200 kr. i depositum og får kassetten med ned i vognen. Når kassetten afleveres rengjort får man depositum retur.
Vi tilbyder udlejning af sengelinned, som bestilles på forhånd (95 kr. for en linnedpakke inkl. et håndklæde).

Udlejning af fire store telte

Som noget nyt kan man leje en teltlejr her på Sanddobberne Camping, hvad enten man er en lejrskole, en gruppe eller en forening, der gerne vil holde gruppe-ferie sammen.
Teltlejren består af tre store telte med fin plads til otte personer, samt et firemands-telt. En god og billig overnatningsmulighed for en gruppe på op til 28 personer, hvor I kan få en hel uge for 11.400 kr. alt inklusive. Man kan også leje teltene hver for sig. I hvert telt er der en lav repos i hver side, til overnatning. Der er lamper og adgang til strøm. Teltene er ikke møblerede herudover.
På arealet mellem de fire telte står der tre bord-bænkesæt som egner sig perfekt til lejrskoler.
Teltlejren ligger på ”Prærien”, tæt på en servicebygning med køkken og toiletter. Skulle det blive regnvejr er der fri adgang til vores dejlige Gårdhave, der rummer op til 100 personer. Her finder I ud over borde og stole til alle et lounge-område, bordfodbold, bordtennis mm.


 

Udlejning af cykler og SUP-boards

Du kan leje rigtig gode cykler her, med hjelm, og du kan også leje vores SUP-boards, og er nemme og sjove at padle med i det lave vand.

Kitesurfing

Pga. beliggenheden ud til Sejerøbugten kan der være stærk vind ved vandet visse dage. Derfor er Sanddobberne værdsat af vandsportsudøvere, der kalder stedet for Spot X. Der ligger en stor parkeringsplads her, så det er nemt at parkere
ud for den græsmark, vi kalder Fodboldbanen. Her er der masser af plads til at få kitesurfing gear af og på.
Der er også offentlige toiletter, som er åbne hele døgnet.
Man er selvfølgelig velkommen i forretningen her, til fx at købe lidt mad og en kop varm kakao eller kaffe.
Og vil man have en overnatning, så man kan få en dag mere på vandet, så lej en af vores hytter eller en campingvogn med havudsigt.