Campingliv er moderne ferie

 

Børnevenlig strand
Nyd strandlivet på den børnevenlige strand på Sanddobberne.

Antistress og aktiviteter – campingliv kan det hele

Der er så dejligt i Danmark! Er man til hav- og strandliv hvor man rigtig kan mærke vinden ruske i naturen og se solens glitrende lys i vandoverflader og på havbunden, ja, så er Sejerøbugten måske det sted, du har lyst til at være? Havskum, jagt efter hul-sten og rav eller hunden, der leger i vandkanten, mens du slår smut eller tager dig en soppetur. Ungerne bader og man kan slappe af og hygge sig. Tid til nærvær med familien og alle fornødenheder inden for rækkevide. Det er campingliv!
    På Sanddobberne Camping bor I bogstaveligt talt midt i naturen, som er beskyttet af Natura 2000-aftalen, og som har været uberørt i mere end 50 år. Her er forvredne træer, duftende lyng og køer som nærmeste nabo, og for vadefuglene er stedet et paradis: en lagunekyst, de kan vende tilbage til.
   Vi har hytter, du kan leje, der er indrettet så hverdagen kan lukkes ude og du virkelig kan finde fred og ro. Der er ingenting, du skal nå, og du kan lade vejret bestemme dagens gang. Massage, meditation og wellness kan bestilles, så du rigtig kan lade op. Campingliv på Sanddobberne giver muligheden for dette til en overskuelig pris.

Ferieliv for 70 år siden
Ferieliv på stranden for ca. 70 år siden

På fremtidens campingplads har du det hele samlet; du kan sove længe, hente morgenbrød indenfor 3 minutters gå gang, nyde dagen aktiviteter og afslapning og kl. 23 er der igen helt stille…