Om pladsen

Reception

Du er velkommen i receptionen, hvor vi glæder os til at tage i mod dig/jer, og sørger for at I får nøgler og adgangs-kort. Vi taler engelsk og tysk. Plus det løse..
Hvis du har booket dig ind på forhånd online, er det nemt og hurtigt at tjekke ind. 
Vi er medlem af DK Camp og ACSI og er Geopark partnere.

Åbningstider i 2024
LAVSÆSON (23. marts – 11. juni og 14. aug. – 20. okt.)
Reception og kiosk alle dage kl. 9-12 og 14-17.30
Reception og kiosk lukker d. 1. oktober, hvorefter vi træffes på telefonen.
HØJSÆSON (12. juni til 14. august)
Telefontid alle dage kl. 9-12 og 14-20.
Reception og kiosk er åben alle dage fra kl. 8-12 og 14 – 17.30 samt 18.30 – 20.

Camping-forretning

Her finder du en charmerende forretning med de mest nødvendige varer til campinglivet. Vi har fx god is, kolde øl, vand og vin, slik, lokal kunst og honning, Kosan gas, badeting osv.
Vi byder bl.a. på kaffe og kakao som I kan nyde indenfor, ude på terrassen, i Driverhuset eller inde i Gårdhaven.  Køkkenet åbent torsdag til søndag, med toast, sandwich, eller grillkylling á la Sanddobberne, som bestilles dagen før.
Du kan bestille morgenbrød indtil kl. 20 i højsæsonen, som kan hentes fra kl. 8 og gerne betales ved bestilling.

Helt vild natur

Campingpladsen er nærmest en naturpark med kuperet terræn, hvor ikke to pladser er ens, og man kan vælge lige den plads, der passer én bedst. Gamle krogede ege- og fyrretræer giver skygge og læ, solkroge og charmerende lysninger efterfølges af strandpladserne med fuld sol og højt til himmelen. Lagune- kysten er oftest meget lavvandet, med klart, rent vand – en perfekt badestrand for familier med børn. Fauna og fugleliv er i verdensklasse, og området er perfekt til vandreture, cykelture og i det hele taget al form for hiking.
Her på campingpladsen låner vi cykler ud til campinggæster, mod et depositum på 200 kr. Du kan også leje SUP-boards, to kajakker, to gode mountainbikes og en el-ladcykel.

Camping i al slags vejr

Skulle vejret være køligt er der en overdækket gårdhave der er godkendt til 100 personer med loungehjørne, bar, bordfodbold eller bordtennis. Nyd den sydlandske stemning, med udsigt til Dragsholm Slot.
Alle bade- og toiletfaciliteter er i orden (og uden mønt-indkast), og vi gør meget ud af at holde det rent og pænt. Her er også handicaptoilet, puslerum og hundebad.
I Hovedbygningen har vi en række fælles rum, bl. a. med vaskeri, aktivitetsrum, to store herre-/dameafdelinger og seks dejlige familiebade.

Sejrøbugten – Odsherreds bedste strand

Sanddobberne Camping ligger ved landevej nr. 225 (Kalundborgvej) mellem Slagelse og Nykøbing Sj. kun 1 times kørsel fra København.
Pladsen ligger lige ud til Nekseløbugten som løber ud i Sejerøbugten, med udsigt til Nekselø og Sejerø, og er et yndet udflugtmål bl.a. for kitesurfere. Der er gode parkeringsforhold og fri adgang til stranden og offentlige toiletter.

Slottet er nærmeste nabo

Dragsholm Slot ligger lige overfor Sanddobberne, og der kan man nyde udsøgte måltider i verdensklasse (nu både i restaurant og bistro – hvortil man skal bestille plads i god tid) og den historiske arkitektur. I 2022 stod Dragsholms Madhus Herskabsstalden klar, hvor der fx. er vinsmagningsarrangementer.
Går man rundt om slottet finder man på højre side urtehaven og derefter den smukke park med rhododendronhaven bagerst. På vejen dertil kan man på højre side, i skoven, besøge de grise, der er så venlige at lægge kød til restauranten.

Traditionsrig plads - med plads til nye ideer

Campingpladsen, der er mere end 60 år gammel, har en lang tradition med flere generationer af fastliggere. De holder af beliggenheden i det naturskønne område mellem klitter og fredet bevoksning – direkte ved en børnevenlig badestrand, og vender år efter år tilbage til udsigten over mod Nekselø og Sejerø. Samtidig er der plads til nye ideer, for at I kan få så spændende og moderne en ferie som muligt. Hyggelige arrangementer, forskellige legepladser, “Driverhus” (kuppeldrivhus), kunst-atelier, eventyrsti… Pladsen udvikler sig hele tiden.

Lidt om os og historien

Fra 1. januar 2018 overtog Finn Kristiansen driften af pladsen som ny lejrchef. Finn, der er fra Fårevejle, har arbejdet i byggebranchen som byggeleder i mange år og er uddannet kloakmester. Han er løbetræner og er tilknyttet Odsherred Løbeklub, og har flere marathonløb bag sig. Hans kone, Ida Trier Dahlkild, der er ud af Trier-slægten fra Vallekilde, er medhjælpende hustru. Hun har været layouter i magasinbranchen og selvstændig grafiker og kunstner med egen tegnestue og atelier, og underviser alle aldersgrupper i kreative fag, bl.a. glaskunst. “Vi har begge haft drømmen og lysten til at drive en campingplads, og vi har camperet i både ind- og udland i masser af år, også med vores til sammen fire børn og unge i familien, Mathias, Mads, Clara og Sofie. Hunden Liva er også med på holdet, og hun vil også gerne byde gæsterne velkommen i receptionen.”
Scroll to Top