Telt tilbud

Hvis du ankommer UDEN BIL har vi et specielt tilbud til dig, hvor du på udvalgte pladser (plads 1,2,3,5,37,38,53,54 og 180) kan få pladslejen gratis. Tilbuddet gælder ikke under Tour de France i uge 26 fra mandag d. 27/6-3/8

100 kr. pr. overnatning pr. person - inkl. bad

Maleferie efterår 2022

Besøg Sanddobberne Camping i efteråret, bo i en dejlig hytte eller en udlejningsvogn og brug Aktivitetsrummet som atelier. Arbejd sammen med dine medkursister eller alene, og få sparring i din kunstneriske proces - lige som DU har brug for det. Ida Trier, campingmutter og kunstner/grafiker inspirerer og guider. Der er mulighed for at udstille ved efterårsmarkedet søndag d. 16. oktober. I uge 42 er der mulighed for at bruge atelieret på egen hånd, og deltage i de hyggelige efterårs-aktiviteter på pladsen.Prisen er uden forplejning og materialer. Min. og max. 5 deltagere, holdet gennemføres kun ved fem tilmeldte.

Kun 6500 kr. inkl. egen hytte ell. vogn, strøm, bad, WiFi og kursus

En uge i egen vogn

Fra lørdag d. 14. aug. indtil lørdag d. 16. okt får I en hel dags camping gratis.Tilbuddet gælder på på alle standardpladser (ikke på strandpladserne, og kun fra lørdag til lørdag), og er inkl. pladsleje, personer, bad, strøm, WiFi, børn under 3 år og hunde - og masser af sensommer-hygge!

Kun 2500 kr.

Tour de France 2022

Bjergetapen kommer LIGE forbi campingpladsen i år 2022. Vi kan ikke få armene ned, og byder på flere gode tilbud.
Kom og vær med til at heppe fra første parket!

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.