Familie-weekend-tilbud

Fra 14. august og resten af sæsonen 2022 tilbyder vi en dejlig, lang weekend for to voksne og to børn under 12 år - for kun 700 kr. Det er inkl. strøm, WiFi og bad, med ankomst fredag efter kl. 14 og afrejse søndag inden kl. 18, i egen campingvogn. Frit valg blandt alle ledige pladser. Hunde er velkomne, og koster ikke ekstra.

700 kr. for hele familien, inkl. strøm og bad.

Maleferie efterår 2022

Besøg Sanddobberne Camping i efteråret, bo i en dejlig hytte eller en udlejningsvogn og brug Aktivitetsrummet som atelier. Arbejd sammen med dine medkursister eller alene, og få sparring i din kunstneriske proces - lige som DU har brug for det. Ida Trier, campingmutter og kunstner/grafiker inspirerer og guider. Der er mulighed for at udstille ved efterårsmarkedet søndag d. 16. oktober. I uge 42 er der mulighed for at bruge atelieret på egen hånd, og deltage i de hyggelige efterårs-aktiviteter på pladsen. Prisen er uden forplejning, materialer, sengelinned og rengøring (200 kr.) Min. og max. 5 deltagere, holdet gennemføres kun ved fem tilmeldte.

Kun 6500 kr. inkl. egen hytte ell. vogn, strøm, bad, WiFi og kursus

En uge i egen vogn

Fra lørdag d. 14. aug. indtil lørdag d. 23. okt. får I en hel dags camping gratis.Tilbuddet gælder på på alle standardpladser (ikke på strandpladserne, og kun fra lørdag til lørdag), og er inkl. pladsleje, personer, bad, strøm, WiFi, børn under 3 år og hunde - og masser af sensommer-hygge!

Kun 2500 kr.

Weekend i lejet vogn

Fra lørdag d. 14. aug. og resten af sæsonen kan du leje en udlejningsvogn for 1500 kr. inkl. strøm, bad og rengøring. Kom en fredag efter kl. 14 og bliv lige til søndag kl. 17.45. Medbring blot sengelinned og håndklæder - og nyd en dejlig weekend.

Nach oben scrollen