Forkælelses weekend

I to weekender i eftreåret kan du opleve en helt særlig ferie her på Sanddobberne. For 1 til 4 personer i hytte, alt inkl.
Fredag d. 25/9 kl. 14 til søndag d. 27/9 kl. 17
Fredag d. 9. oktober til søndag d.11/9 kl. 17

Indhold og priser

  • Opredning og morgenmad “på sengen” lørdag og søndag.
  • En yoga-/mindfullness session efter aftale med Sara på 
    tlf. 23417194
  • To NADA-behandlinger (mild øre-akupunktur, der giver ro).
    Fredag aften kl. 21 og søndag formiddag kl. 11, eller efter aftale med Thomas tlf. 25349798.

En person: 2200 kr.
To personer: 2300 kr.
Tre personer: 2450 kr.
Fire personer: 2650 kr.

Derudover mulighed for at tilkøbe enten en kajak-tur / SUP-board tur eller en kreativ workshop lørdag eftermiddag.
TILLÆGS-PRIS
En person: 250 kr.
To personer: 450 kr.
Tre personer: 675 kr.
Fire personer: 900 kr

Om yogalæreren og NADA-behandleren

Sara Quist
Saras passion er at udbrede yogaens visdom og egenskaber til børn og familier, koblet sammen i hendes unikke tilgang og form. Yoga styrker psyken, Det giver et klart sind, Det lærer mennesket at tro på sig selv og turde stå ved sig selv. Yoga giver ligeså vel en stærk, smidig krop, afbalanceret krop og skaber kropsbevidsthed og viden om kroppens funktioner, fysiologi og anatomi.

Saras tilgang fordrer samarbejde, fællesskab, At ’løfte’ hinanden, At være en god ven. Familie og børneyogatimerne er forskellige fra gang til gang, alt efter koncentration og sammensætning af gruppen aldersmæssigt, antal og energimæssigt. Oftest vil timen her være sammensat af små frekvenser af leg, med fokus på krop, åndedræt og bevægelse. Små historier, fokus på fordybelse og ro, skabe sit eget safe space indeni. Små øvelser med/uden redskaber, fokus på kropskontakt, kropsbevidsthed, hinanden og sig selv. Yoga for voksne har en enorm dybde og arbejder med afbalancering af krop, sind og mindset. Du vil blive ud- fordret, ført og guidet igennem timerne, uanset om du er ny eller erfaren yogi.

Thomas Mortensen
Passioneret grill entusiast, med stor forkærlighed til madlavning med hjertet. Han er ligeledes erfaren nada udøver, og tilbyder nada øreakupunktur eller ørekugler til børn eller som et alternativ for nåle under Yoga ferien. Thomas arbejder til daglig i et netværk for unge med forskellige udfordringer og problematikker. Sammen har parret Lila på 4år og Marley på næsten 1år. Parret er bosat lokalt i Stubberup og er begge passioneret omkring at udbrede redskaber og tools der kan hjælpe mennesker til selvheling, selvarbejde og mennesker fyldt med et helt og stærkt selvværd.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.