Yoga ferie 2021

For 2. år i træk afholder Vibe of Life FAMILIE YOGA FERIE på idylliske og naturskønne Sanddobberne Camping.
En ferieform hvor familien kan være samlet, og nyde campinglivet, i præcis den form det passer ind hos den enkelte familie.
Samtidig kan du som voksen dagligt få dit eget space med kvalitetsyoga og meditation.
Familierne introduceres også samlet til yogaen- gennem leg, åndedrætsfokus, samarbejde m.m.a.

Fællesskabet og samvær er i højsædet
Glæd jer også til tilbud om nye udfoldelser på det personlige plan i løbet af ugen, vi flytter grænser gennem subboardtur og nyder en stund i Holbæks udendørs Hamam (tyrkisk bad).

Mere info: https://www.vibeoflife.dk/familie-yoga-ferie

Teaser på YouTube: https://youtu.be/0CFAoKvSszI

Vær med i uge 30 fra lørdag d. 24 til d. 31. juli

Bo i egen campingvogn/telt eller lej en hytte/campingvogn/telt.

Om yogalæreren og NADA-behandleren

Sara Quist
Saras passion er at udbrede yogaens visdom og egenskaber til børn og familier, koblet sammen i hendes unikke tilgang og form. Yoga styrker psyken, Det giver et klart sind, Det lærer mennesket at tro på sig selv og turde stå ved sig selv. Yoga giver ligeså vel en stærk, smidig krop, afbalanceret krop og skaber kropsbevidsthed og viden om kroppens funktioner, fysiologi og anatomi.

Saras tilgang fordrer samarbejde, fællesskab, At ’løfte’ hinanden, At være en god ven. Familie og børneyogatimerne er forskellige fra gang til gang, alt efter koncentration og sammensætning af gruppen aldersmæssigt, antal og energimæssigt. Oftest vil timen her være sammensat af små frekvenser af leg, med fokus på krop, åndedræt og bevægelse. Små historier, fokus på fordybelse og ro, skabe sit eget safe space indeni. Små øvelser med/uden redskaber, fokus på kropskontakt, kropsbevidsthed, hinanden og sig selv. Yoga for voksne har en enorm dybde og arbejder med afbalancering af krop, sind og mindset. Du vil blive ud- fordret, ført og guidet igennem timerne, uanset om du er ny eller erfaren yogi.

Thomas Mortensen
Passioneret grill entusiast, med stor forkærlighed til madlavning med hjertet. Han er ligeledes erfaren nada udøver, og tilbyder nada øreakupunktur eller ørekugler til børn eller som et alternativ for nåle under Yoga ferien. Thomas arbejder til daglig i et netværk for unge med forskellige udfordringer og problematikker. Sammen har parret Lila på 4år og Marley på næsten 1år. Parret er bosat lokalt i Stubberup og er begge passioneret omkring at udbrede redskaber og tools der kan hjælpe mennesker til selvheling, selvarbejde og mennesker fyldt med et helt og stærkt selvværd.

Scroll to Top