General information

Handelsbetingelser

Vi tager forbehold for fejl i bookingsystemets priser, og forbeholder os retten til at regulere priser og perioder om nødvendigt. 

BETALING

Alle priser i Sanddobberne Camping online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden skrevet i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er angivet. Priserne er angivet i euro er vejledende.
Betaling sker ved hjælp af en af de accepterede betalingskort / kreditkort til online booking, herunder Visa, Mastercard og Diners. (Vi vil venligst minde om, at når man betaler med et udenlandsk kreditkort tilføjes et tillæg.)

INFORMATIONER OM HANDEL PÅ INTERNETTET

Du kan trygt handle på internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.

ÆNDRING AF BOOKING

For ændring af din booking skal du kontakte Sanddobberne Camping på mail@sanddobberne-camping.dk

FORSENDELSE OG LEVERING

Du vil, ved booking og betaling af en lejet hytte eller campingvogn, en plads til eget telt, en plads til egen campingvogn eller autocamper, få fremsendt en booking bekræftelse/kontrakt fra Sanddobberne Camping, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Booking bekræftelsen/kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber.
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos Sanddobberne Camping på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

FORTRYDELSESRET OG REFUSION

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:
Egen campingvogn og telt:
Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 250,00 i afbestillingsgebyr.
Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris, dog ikke afbestillingsgebyret på kr. 250,00
Ved afbestilling mindre end 10 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse, og den fulde leje forfalder som beskrevet i bookingbekræftelsen. Men tag en snak med os, måske kan vi lave en aftale der er rimelig for begge parter.

Hytter, lejede campingvogne og shelter:
Ved afbestilling mere end 21 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog trækkes kr. 500,00 i afbestillingsgebyr.
Ved afbestilling mellem 21 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris. dog ikke afbestillingsgebyret på kr. 500.00
Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.
Er man startet på sin ferie hos os er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

AFBESTILLINGSBESKYTTELSE VED SYGDOM

Dækker tilfælde af akut opstået sygdom eller død blandt én af rejsedeltagerne, og skal lægedokumenteres.
Afbestillingsbeskyttelsen koster kr. 200.
Udover dette betales et administrationsgebyr på 250,- ved afbestilling.
Afbestillingsbeskyttelsen dækker indtil kl. 12.00 dagen før booket ankomst.
Kun skriftlig afbestilling via mail er gyldig.
Der er ikke fortrydelsesret på Afbestillingsbeskyttelsen.
Afbestillingsbeskyttelsen SKAL bestilles ved reservation af opholdet, og betales senest ved betalingsfristen for første rate.
Hvis du booker hos os igennem telefonen, skal du selv nævne hvis du ønsker at tilkøbe afbestillingsbeskyttelse.

REGISTRERING AF OPLYSNINGER

Sanddobberne Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men Sanddobberne  Camping beholder registreringen i 5 år.
Sanddobberne Camping anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerhed om de oplysninger, som du afgiver på siden.
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.
Sanddobberne Camping tager forbehold for pris fejl i online booking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden, der er gældende.

REKLAMATIONSBEHANDLING

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller ringe til telefonnummeret.
Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Når Sanddobberne Camping modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Sanddobberne Camping vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.
  • GENERELT: Er man startet på sin ferie hos os er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.
  • Vi tager forbehold for prisreguleringer og tekniske fejl i udregningen af priserne ved online booking.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Sanddobberne Camping
Kalundborgvej 28
4534 Hørve
Tel.: +45 61190910
Mail: mail@sanddobberne-camping.dk
CVR.: 31202302

Alle oplysninger hos os opbevares i henhold til GDPR.

Scroll to Top