Lokal kunst
Arbejdende atelier
Malerier
Glaskunst
Keramik
Aktiviteter i øjenhøjde
Kreativ atmosfære

Sanddobbernes Galleri

Sanddobberne Camping har fået sit eget lille galleri, med lokal kunst, brugskunst og markedsvogn.

Der er åbent hver onsdag fra kl. 10-12 og 14-18 i sæsonen, hvor der også er kreativ workshop fra kl. 15-17.

Vi holder galleriet åbent så meget som muligt, og hvis du gerne vil ind og kigge en dag hvor der er lukket, så ring på 26172603 (Ida Trier, som også er campingmutter) og hør om vi kan åbne.

Malerier og glaskunst af Ida Trier Dahlkild

Ida Trier er uddannet grafiker med mange års erfaring fra magasin-branchen, og som selvstændig grafiker.

Med Triers Hjørne i Jægerspris og senere på Hovedgaden i Frederikssund er mange grafiske opgaver blevet løst, meget glaskunst blevet fremstillet og solgt, og mange kreative workshops afholdt for kreative mennesker i alle aldre.

Det er som billedkunstner Ida først og fremmest gør sig gældende, og på Sanddobberne er det bl.a. blevet til Eventyrstien, som er ti store billeder, der står fordelt i naturen på campingpladsen.
Du kan se en bog med billederne fra stien, og de små historier der hører til, på linket herunder

Ida tager imod billedbestillinger eller andre opgaver, så kom ind og kig! Bestillinger modtages på 26 17 26 03.

Tegninger og malerier af Clara Trier Holst

Clara er datter i forpagterfamilien, og har en hel del kunstværker i galleriet. Hun arbejder med forskellige materialer, og markerer sig som et multitalent i en ung alder. Clara hjælper også til fx med ansigtsmaling, hvor hun er en uovertruffen mester.

Pia Kingo, keramiker

Vores dygtige keramikkunstner Pia Kingo er fra Odsherred, og raku-brænder sin keramik. Hun brillierer med en finurlig fantasi, og hendes værker oser af humor og varme. Hendes kvalitetsniveau er højt men prisniveauet rimeligt, og hendes værker er meget efterspurgte.

Line Billeskov, keramiker

Som næsten-nabo til campingpladsen her Line et særligt forhold til Sanddobberne. Hun har lavet en hel keramik-serie i blød blå, der relaterer direkte til beliggenheden, nogen endda med Sanddobberne stempel i. Line har også et hyggeligt show-room i Vindekilde, som vi gerne henviser til.

Pia Løfqvist, smykkedesigner

Vi præsenterer med stolthed Pias smykker i galleriet. Hun er en sand genbrugskunstner, en klunser af hjertet, og hun kan få et par perler til at ligne en million. Pia kommer på besøg af og til med sin vidunderlige smykke-kuffert, fuld af materialer og værktøjer, og laver workshops hvor du selv kan lave smykker.

Kom og vær med!

Der er Kreativ Onsdag med kreative værksteder hver onsdag fra kl. 15-17 hele sæsonen, hvor Ida Trier inspirerer og sætter aktiviteter i gang.

Alle deltagende gæster, også udefra, betaler en workshop-billet til 25 kr. (men hvis du har købt en dagsgæstebillet er entreen her inkluderet). Evt. materiale-forbrug afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis I har specifikke ønsker.

Scroll to Top