Vil du have en fast plads her?

Der er en lang tradition for hvordan næste års sæsonpladser på Sanddobberne fordeles. For pladsen skal tømmes om vinteren, så posen rystes hvert efterår ved lodtrækningen, hvor man kan vælge den (ledige) plads man ønsker sig mest. Lodtrækningen er overstået for pladserne i 2019, men man kan sagtens stadig få en sæsonplads. Skriv en mail til mail@sanddobberne-camping.dk, så får du et kort tilsendt over de aktuelt ledige pladser. Pladsen åbner d. 30. marts, men vi skal nok svare så hurtigt, vi kan.

Det foregik sådan her sidste år:
Vi mødtes lørdag d. 20. oktober 2018 kl. 12 til ca. 16 under halvtaget (i Gårdhaven). Baren var åben og vi gav en lille én 😊

Folk hyggede sig og fik sludret sammen, og vi fortalte lidt om året der gik.. 

Folk havde på forhånd udfyldt en tilmeldingsslip som kom i tre kasser/ tre katagorier:

  1. Fastliggere, der har ligget her mindst en sæson, og gerne vil have en hel sæson i 2019.
  2. Nye fastliggere, der gerne vil have en hel sæson i 2019.
  3. Alle, der gerne vil have en delsæson – forår- sommer ell. efterårssæson.

Når ens navn blev trukket, valgte folk den ledige plads de allerhelst vil have. Det foregik ved at man går op og skriver sit navn på et stort kort, og så betaler man 2000 kr. i reservationsgebyr, som modregnes i lejen og som man selvfølgelig får en kvittering på, hvis man ikke allerede har betalt i receptionen. Der kan man nemlig betale med dankort, og så tager man sin kvittering med derfra og viser den. 

Når man har betalt reservationsgebyret får man en lejekontrakt på det nummer, man har valgt. Skulle man fortryde koster det herefter 250 kr. i administrationsgebyr, som fratrækkes de 2000 kr. Dvs. at man får 1750 kr. tilbage. 

Skulle man være så uheldig at blive så syg at man må frafalde lejekontrakten, så koster det ikke noget, men man skal fremvise en lægeerklæring.

Og det er forbudt at blive uvenner over fordelingen!

Resultatet af lodtrækningen
Her kan du se de pladser (markeret med sorte tal), der kan bookes som fastliggerpladser pr. 1. maj 2019. 

 

Herunder kan I se et nyhedsbrev, med information om priser, perioder mm