Vil du have en fast plads her?

Der er en lang tradition for hvordan sæsonpladserne på Sanddobberne fordeles. For pladsen skal tømmes for vogne om vinteren, så posen rystes hvert år ved lodtrækningen, hvor man kan vælge den (ledige) plads man ønsker sig mest. Lodtrækningen er overstået for pladserne i 2020, men man kan sagtens stadig få en sæsonplads i 2020. Skriv en mail til mail@sanddobberne-camping.dk, så får du et kort tilsendt over de aktuelt ledige pladser. Pladsen åbner d. 22. marts, men vi skal nok svare så hurtigt, vi kan.

 

Lodtrækingen foregår sådan her i 2020 om pladserne i 2021
Vi mødtes lørdag d. 15. august 2020 kl. 12 i Gårdhaven. Baren er åben og vi gir en lille én 😊Der er i øvrigt lodtrækningsfest om aftenen.

Folk hygger sig og får sludret sammen, og vi fortæller lidt om året der gik.. 

Folk udfylder en tilmeldingsslip som fordeles i to kasser:

  1. Fastliggere, der har ligget her mindst en sæson, og gerne vil have en hel sæson året efter.
  2. Nye fastliggere, der gerne vil have en hel sæson året efter, samt alle, der gerne vil have en delsæson (forår- sommer ell. efterårssæson).

Når ens navn bliver trukket ved lodtrækning, vælger man den ledige plads man allerhelst vil have. Det foregår ved at man går op og skriver sit navn på et stort kort, og så betaler man 2000 kr. i reservationsgebyr, som modregnes i lejen og som man selvfølgelig får en kvittering på, hvis man ikke allerede har betalt i receptionen på forhånd. Der kan man nemlig betale med dankort, og så tager man sin kvittering med derfra og viser den. 

Når man har betalt reservationsgebyret får man en kvittering på det nummer, man har valgt. Skulle man fortryde koster det herefter 250 kr. i administrationsgebyr, som fratrækkes de 2000 kr. Dvs. at man får 1750 kr. tilbage. 

Skulle man være så uheldig at blive så syg at man må frafalde lejekontrakten, så koster det ikke noget, men man skal fremvise en lægeerklæring.

Og det er forbudt at blive uvenner over fordelingen!

 

Resultatet af lodtrækningen i 2019 om 2020-pladserne
Her kan du se de optagede pladser pr. 1. december 2019 (markeret med en hvid kasse), der er booket som fastliggerpladser i 2020. Enkelte er dog kun del-sæsonpladser, så spørg, hvis du er meget lun på en bestemt plads.. 

Optagede pladser pr. 4/12 2019