Velkommen igen 22/3 2020

BadestrandVandre og cykeltureParadis for hundeFred og roNy hoppepudeAtelier / aktivitetsrum – Pluk-selv-have Lækre faciliteterKitesurfernes Spot X – Campingforretning

Åbning trods Corona
Sanddobberne Camping åbner til tiden søndag d. 21. marts kl. 12. Åbningsarrangementet om formiddagen er aflyst, og vi hejser flaget kl. 11.30 uden egentlig samling. I er selvfølgelig velkomne til at kigge på, men vi skal jo undgå store forsamlinger og tæt kontakt.
Forholdsregler for at undgå smitte:

 1. Følg med de opslag, der i Receptionen, og de ophængte anvisninger fra Myndighederne.
 2. TOILETTER og BADE. Brug så vidt muligt eget toilet/bad hvis du har campingvogn. Det er kun de seks familiebade samt toiletterne på Prærien, der bliver åbnet i første omgang. I bliver delt ud på seks lister, en til hvert familiebad, og så må I kun bruge det rum, I får tildelt. Handicaptoilettet i Gårdhaven er kun til medarbejdere. Der står håndsprit i mellemgangen, og I skal spritte hænder både når I går ind, og når I går ud. Vi har håndsprit og har bestilt mere, så foreløbig er der sprit, men medbring gerne jeres egen håndsprit for en sikkerheds skyld. Toiletter og bade vil blive gjort rent og desinficeret så tit som muligt.
 3. RECEPTION og FORETNING. Vi holder receptionen åben som vi plejer, dog vil der være en sluse, hvor højst to personer (fra samme familie – ellers kun én ad gangen) må komme ind. Ligesom på toiletter skal man spritte hænder inden og efter besøg her. 
  Forretningen vil også være åben, men I kan ikke komme derind. I må spørge efter varer, og så henter vi til jer. Vi vil gerne lave frisk morgenbrød, men det bliver muligvis stoppet. Det vil være fantastisk, hvis I kan betale ting og sager med Mobilepay (53989) og vi tager også dankort, og der vil være enten plastichandsker eller afdækning af tastatur. 

 4. FÆLLES RUM. Køkken og Gårdhave. Her gælder Myndighedernes anvisninger: Hold afstand, undgå berøring, vask hænder og sprit af. Foreløbig max. 10 personer ad gangen, og det er alles fælles ansvar. Vi hjælpes ad og taler pænt til hinanden, det bliver man ikke smittet af, hvis man tænker sig om. Forældre bedes være opmærksomme på, at deres børn også følger anvisningerne 👍

 5. FÆLLES ARRANGEMENTER er aflyst indtil videre. Det gælder alle arrangementer, og vi prøver at få nye datoer til hjertestarter-kursus og brandkursus. Fredagsbaren er aflyst, men I må gerne sidde et par stykker og hygge jer sammen i Gårdhaven, bare I er ekstra opmærksomme på at rydde op og spritte af efter jer.
 6. FÆRDSEL I ØVRIGT. Når I besøger hinanden i vognene, så tænk jer om, og respektér, hvis I får et nej til at komme indenfor. 
  Der er jo altid min. tre meter mellem vogne og telte, og det er om muligt ekstra vigtigt nu. Hold generelt afstand overalt på Pladsen. 
  Hvis du er syg eller har mistanke om at du kan være smittet, så beder vi dig blive hjemme, indtil du er symptomfri. Hvis du er i tvivl, så vælg den forsigtige løsning. Hvis du bliver dårlig mens du er her, skal du ringe til egen læge/vagtlæge og høre, hvordan du skal forholde dig, og så skal du tage hjem så hurtigt som muligt – om nødvendigt med ambulance. 

  Vi glæder os til at se jer!

Verdens bedste campingplads

Kom og nyd campinglivets glæder på Sanddobberne Camping ved Sjællands Solkyst – fra forår til efterår. Tag en svømmetur i Sejerøbugten, løb en tur langs stranden eller følg stierne op ad Vejrhøj, hvor en fantastisk udsigt venter dig. Sanddobberne Camping er specielt velegnet til kitesurfing, cykelferie, kreativ udfoldelse i vores atelier og rekreation i naturen, og ligger lige overfor Dragsholm Slot.
Her i Geopark Odsherred på landets første geopark campingplads har du alt indenfor rækkevidde; en time til København, et væld af oplevelser lige i nærheden og naturens fred og ro hjemme på pladsen.

På Sanddobberne Camping er der 220 forskellige og charmerende pladser, både til campingvogne og telte. I kan også leje hytter, store telte og campingvogne. Årets nyhed er vores glampingtelt, hvor du er garanteret en helt speciel og dejlig ferie.

Hytte

 

Gratis bad – ingen møntindkast 

Faciliteterne her er i top, og vi gør os umage for at her er hyggeligt! Fx. lækre familiebade hvor I ikke behøver have mønter med, tre legepladser, hyggeligt overdækket opholdsområde med lounge-hjørne og sydlandsk stemning og fredagsbar.

 

Midt i fredet natur på Sanddobberne Camping

Naturen omkring campingpladen er beskyttet af Natura 2000 fredningsplanen. Dette udnytter blandt andre vadefugle Regnspoven, som elsker at gå og finde orm i sandet med sit lange næb.
Vi opfordrer alle til at passe godt på naturen og undgå at forstyrre dyrene.
1. Alle hunde skal holdes i snor fra 1. april til 1. september.
2. Ingen adgang syd for hegnet (ude på stranden, bag skiltet) fra 1. april til 15. juli.

Regnspove

Afslapning og oplevelser på Sanddobberne Camping

Hvis du har lyst til at opleve lidt i ferien, så følg med i kalenderen, og se, hvad der sker på Sanddobberne Camping. F.eks. er der bemandet i det kreative værksted hver onsdag fra kl. 15 til 17. Torsdag kl. 16.30 løber Finn en tur med dem, der vil med, og fredag kl. 20 til 22 er der åbent i fredags-baren. 
Og hvis du har specielle ønsker, så skriv til os, vi vil gerne give dig dit livs ferie!