Om verdens bedste campingplads

Sanddobberne er en campingplads med 220 charmerende og forskellige pladser fordelt på 5,6 hektar – lige ud til vandet. Det er en mellemstor campingplads med en fortryllende stemning, som mange gæster vender tilbage til gang på gang.
Hvis du vil vide, hvilke pladser der er ledige i din ferie, så skriv en mail til os på mail@sanddobberne-camping.dk så sender vi en oversigt til dig.
INDTJEK: Mellem kl. 14 og 18. 
UDTJEK: Senest kl. 11.30. Der skal være afregnet inden frokostpause kl. 12. Gæster i egne vogne og telte kan blive på pladsen efter aftale, det koster 50 kr. Alle hytter og udlejningsvogne skal dog være rømmet inden kl. 12, da rengøringen skal kunne komme til.
Ind- og udtjek udenfor receptionens åbningstid koster 50 dkk.

Beliggenhed længde- og breddegrad: 55.7746° N, 11.3803° E

 

Hytte

 

Sejrøbugten – Odsherreds bedste strand
Sanddobberne Camping ligger ved landevej nr. 225 (Kalundborgvej) mellem Slagelse og Nykøbing Sj. kun 1 times kørsel fra København.
Pladsen ligger lige ud til Sejerøbugten med udsigt til Nekselø og Sejerø, og er et yndet udflugtmål bl.a. for kitesurfere. Der er gode parkeringsforhold og fri adgang til stranden og offentlige toiletter.

Dragsholm Slot ligger lige overfor Sanddobberne, og der kan man nyde udsøgte måltider i verdensklasse, den historiske arkitektur og parken rundt om. Desuden ligger campingpladsen ved indgangen til Odsherred Geopark, hvor man fx. kan se Vejrhøj, som er et af Sjællands højeste punkter.
   
Campingpladsen, der er mere end 60 år gammel, har en lang tradition med flere generationer af fastliggere. De holder af beliggenheden i det naturskønne område mellem klitter og fredet bevoksning – direkte ved en børnevenlig badestrand, og vender år efter år tilbage til udsigten over mod Nekselø og Sejerø.

 

 

En tre-stjernet campingplads med hjertet på rette sted

Odsherred Kommune administrerer campingpladsen, der ligger i et område hvor naturen er beskyttet under Natura 2000-planen, og er ejet af Naturstyrelsen.
    Pladsen fremstår pæn og velholdt, og bade-, toilet- og køkkenfaciliteter er helt i orden. De 220 individuelle pladser er af varierende størrelse, og der er mange pladser med havudsigt. Vi opfordrer til, at I går en tur ind på pladsen ved ankomst og vælger jer en ledig plads, – men kom lige ind forbi Check In først. Pladsen råder over seks hytter, tre store telte, et glampingtelt og flere fine campingvogne til udlejning.

 

 

Fra 1. januar 2018 overtog Finn Kristiansen driften af pladsen som ny lejrchef. Finn, der er fra Fårevejle, har arbejdet i byggebranchen som byggeleder i mange år og er uddannet kloakmester. Han er løbetræner og er tilknyttet Odsherred Løbeklub, og har flere marathonløb bag sig.
    Hans kone, Ida Trier Dahlkild, der er ud af Trier-slægten fra Vallekilde, er medhjælpende hustru. Hun har været layouter i magasinbranchen og selvstændig grafiker og kunstner med egen tegnestue og atelier, og underviser alle aldersgrupper i kreative fag, bl.a. glaskunst.

 

Kreativ undervisning
På Sanddobberne har vi bl.a. fokus på kunst og kreativ udfoldelse. Vær med onsdag kl. 15-17, her er atelieret (der i øvrigt altid er åbent) bemandet.

“Vi har begge haft drømmen og lysten til at drive en campingplads, og vi har camperet i både ind- og udland i masser af år, også med vores til sammen fire børn og unge i familien, Mathias, Mads, Clara og Sofie. Hunden Liva er også med på holdet, og hun vil også gerne byde gæsterne velkommen i receptionen.”

 

 

Geopark-partner logo

Geoparkpartner – selvfølgelig!

Sanddobberne Camping er Geoparkpartner, og på den måde synligt forankret i det officielle Unesco Geopark Odsherred. 

Betalingsinfo

Campingpladsens bankforbindelse: Dragsholm Sparekasse
Reg. nr. 0537 Konto 0000703761
Mobilepay nr. 53989

Læs mere
Video fra den spæde start

Hent campingpladsens regler her: Hent campingpladsens regler her