Nyheder i 2020

Glampingteltet

Er markeret som “T4” på pladskortet, og befinder sig umiddelbart vest for Hovedbygningen, på toppen af bakken, bag den udendørs opvask. Det lyse, moderne telt kan egentlig rumme 4-6 personer, men med dobbeltseng og lidt møblement passer det nu perfekt til to personer, der kan nyde solnedgangsudsigten og parken, og samtidig være tæt på fælles faciliteter. Der er køleskab, mindre tekøkken med el-kedel og strøm. Vi kan byde velkommen her til en weekend for 1700 kr. inkl. strøm og bad.

Internet nu med fibernet

Pladsen får lagt fibernet ind af Fibia i løbet af foråret, det var en uventet julegave! Derfor laver vi internet-café i forretningen, hvor der stadig vil være basis kolonial-produkter, campingting, morgenmad, øl, vin, vand, kunsthåndværk mm. Forskellen vil nok være, at gæster kan sætte sig med (eller uden) deres computer, og så er der 100% internet, og man kan få printet A4 ting ud.

Pølsevogn

Vi glæder os til at Henrik Schröder kommer med sin flotte pølsevogn, og det bliver spændende hvordan “Pølsepladsen” kommer til at se ud. Han glæder sig også, og er frisk på mad-bestillinger – bare gå til ham! Han regner med at følge vores åbningstider og datoer, og måske har han også åbent mellem 12 og 14.

Naturværksted

Vi går og arbejder på at få gjort naturværkstedsvognen klar, så den kan komme på plads overfor hytte 1. Det et tiltag mest for børn og unge, vi tænker, det kommer til at fungere lidt som en spejderhytte. Der kommer kaninbur og bålfad, og vi har sat Rasmus på et par timer nærmest hver lørdag eftermiddag i højsæsonen. Så han bliver tovholder på snobrød, fisketure, kaninpasning og måske lidt guitarspil?

Tre ekstra store pladser til campingvogne

På “Prærien” i den nord-østlige ende af pladsen finder I plads 99, 102 og 103, hvor der er plads til selv de største campingvogne. De er nemme at komme til og fra, og ligger tæt på den bagerste servicebygning.