Kitesurfing classes

Fodbold_1_web

NYHED: Kurser i kitesurfing med Kitekollektivet
Tag en veninde eller ven under armen, og kom ud at ride på bølgerne!
Sandobberne Camping leverer nogle af de bedste begynder forhold til kitesurfing på Sjælland, så hvis vindretningen og vindstyrken er korrekt kan du ikke finde et bedre sted. Hos Kitekollektivet tilbyder vi kitesurf kursus for alle aldre, og det eneste du skal medbringe er godt humør, madpakke og håndklæde.

Privat eller makker-kursus
Prøv kitesurfing med Kitekollektivet, hvor du og din makker for alvor får lov til at prøve kræfter med vinden, imens du flyver hen over vandet i høj fart.
Kurset er rigtig godt kursus til dig, der gerne vil prøve at opleve kitesurfing. Med professionelle og passionerede instruktører, samt markedets bedste udstyr, får du med garanti en kitesurf-oplevelse i særklasse. Alle kurser afholdes på Sanddobberne Camping, og der er mindst 1 instruktør pr. 2 kursister, så du er sikret et godt kursusforløb med en masse individuel tid med instruktørerne.

· Kurset består af et Teoretisk modul på 2 timer og et praktisk modul på 3 timer.
· Dybdegående kursus i kitesurfing med både teoretisk og praktiske moduler.
· For 2 personer.
· Kitekollektivet yder vindgaranti, og dit kursus bliver kun afviklet, når vind og vejr tillader det.
· Kitesurfing sæson i Danmark forløber sig fra april – oktober

Kitesurfing er en sjov sport med fart over feltet, som har fået en stor fremgang i de seneste par år. Det er faktisk én af de hurtigst voksende sportsgrene i Danmark de sidste 5 år. Kitesurfing udstyr fylder ikke meget, du kan surfe alle steder langs Danmarks kyststrækning. For kunne kitesurfe behøver du ikke mere end lidt vind også er det en sport, der kan dyrkes af alle, unge som gamle.
Tag et kitekursus hos Kitekollektivet og få den bedste og sikreste begyndelse på din karriere som kitesurfer! Hos Kitekollektivet for du for alvor lov til at prøve kræfter med vinden imens du flyver hen over vandet i høj fart.

Henv. til Nicolaj og Alexander på tlf: 60698219 & 71994006 og mail: kitekollektivet@gmail.com  Webside: www.kitekollektivet.dk

Latest news

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.