Camping på Sjælland

Sanddobberne Camping er en tre-stjernet campingplads lige ud til Sejerøbugten, med havudsigt til Nekselø og Sejerø.
Søger du en campingplads i Danmark med børnevenlig strand, så finder du 220 forskellige og charmerende pladser til egen campingvogn, autocamper eller telt, lige her i Geopark Odsherred.
Vi tilbyder også udlejning af hytter, fuldt udrustede campingvogne, og som noget nyt udlejning af fire store, nye og moderne telte, hvor I kan holde ferie op til 28 personer sammen.

Faciliteter i top

Gårdhaven
Hvis vejret er dårligt er der plads til alle i gårdhaven.

Med et areal på 5,5 hektar er der masser af luft omkring dig, din familie eller venner og din hund, her på pladsen.
Skulle vejret være køligt er der en overdækket gårdhave med siddeplads til nær 100 personer, med loungehjørne, fredags-bar, spille bordfodbold eller bordtennis.
Nyd den sydlandske stemning, med udsigt til Dragsholm Slot.
Alle bade- og toiletfaciliteter er i orden (og uden mønt-indkast), og vi gør meget ud af at holde det rent og pænt. Her er også handicaptoilet, puslerum og hundebad.
I Hovedbygningen har vi en række fælles rum, bl. a. med vaskeri, aktivitetsrum, to store herre-/dameafdelinger og seks dejlige familiebade.

Helt vild natur

Campingpladsen er nærmest en naturpark med kuperet terræn, hvor ikke to pladser er ens, og man kan vælge lige den plads, der passer én bedst. Gamle krogede ege- og fyrretræer giver skygge og læ, solkroge og charmerende lysninger efterfølges af strandpladserne med fuld sol og højt til himmelen. Lagunekysten er oftest meget lavvandet, med klart, rent vand – en perfekt badestrand for familier.
Mod nord kigger du op på Vejrhøj (Sjællands tredjehøjeste punkt) og ind over landet er vores nærmeste nabo Dragsholm Slot. Fauna og fugleliv er i verdensklasse, og området er perfekt til vandreture, cykelture og i det hele taget al form for hiking. Her på campingpladsen har vi cykeludlejning, udlejning af SUP-boards og to kajakker.

Sæsonpladser

Hvis du vil være fastligger her, så er du velkommen til en forårssæson (5950 kr. for 85 dage), højsæson (7050 kr. for 63 dage), efterårssæson (4350 kr. for 63 dage) eller en hel sæson (10.850 kr. for 211 dage).
Se rabatter under menupunktet; Priser. Der er lodtrækning om fastliggerpladser (hvor man vælger den plads, man helst vil have efter tur) lørdag d. 15 august 2020 kl. 10 i Gårdhaven. Her betales reservationsgebyr kr. 2.000, som man får en kvittering for, og som efterfølgende modregnes i lejen.

Autocamperpladser

Kommer I i autocamper og skal have en hurtig, men tryg og hyggelig overnatning på en autocamperplads, så kan vi tilbyde 14 regulære pladser, lige til at køre ind på, til 150 kr. pr. overnatning for to personer (175 kr. i højsæsonen).
I kan opgradere med adgang til bad og toilet (samt alle fælles faciliteter) for yderligere 50 kr. pr. nat.
Der er mulighed at tømme “gråt vand” af og hælde rent vand på vognen lige ud for camperpladserne.
Hvis I vil parkere autocamperen lige ned til vandet koster det 250 kr. pr. nat inkl. to personer, bad og strøm (275 kr. i højsæsonen).

Atelier og aktivitetsrum

Campingpladsen er præget af en kreativ og kunstnerisk ånd, og du er altid velkommen i aktivitetsrummet. Her kan du komme og fx. se TV, spille musik på keyboard eller arbejde med kreative projekter (du kan låne et af staffelierne, eller booke dig ind på en workshop hvor vi arbejder med “fusing glas”).
Der er bemandet kreativt værksted hver onsdag fra kl. 15-17 i højsæsonen, hvor Ida Trier, som er forpagter sammen med Finn, inspirerer og sætter aktiviteter i gang, hvor der som regel er frivillig betaling for campinggæster. Gæster udefra er også velkomne, ved køb af en dagsgæstebillet (15 kr. for børn og 25 kr. for voksne over 12 år).
Du er velkommen til selv at arbejde med kunstneriske projekter her i pladsens atelier, og vi har et aflåst rum, du kan have private ting i. Materialer afregnes efter aftale, og bestilles i god tid, hvis vi skal have fx lærreder hjemme i bestemte størrelser.
Vi udlejer male-værktøjkasser med akrylmaling, pensler osv.
Der er en bogbytte-reol, også med spil.

Kreativ undervisning

Bevægelse i naturen

Campingliv er bl.a. dejligt, fordi man er tæt på naturen. På Sanddobberne er du lige midt i Odsherreds istidslandskab, med strand, lyng, klitter, bakker, skov og marker. Her er vandrestier, løbeture og cykelruter for enhver smag. Du kan dyrke vandsport, ekstrem sport og fiske – ro i kajak eller simpelthen tage en svømmetur i det klare vand. Det at bevæge sig i naturen lader de indre batterier op, får blodet til at rulle og giver nogle værdifulde fælles oplevelser.
Løb/cykel i naturen: Finn, som er lejrchef, er glad for at løbe og cykle, og har løbet flere marathonløb rundt omkring i verden. Nu inviterer han jer med ud på en løbetur/cykeltur, måske op til Vejrhøj, alle torsdage kl. 16.30-18. Turen tilpasses til deltagerne mht. længde og hastighed. Gratis for campinggæster. Gæster udefra: 25 kr. pr. person.
Familie-Yoga i naturen: Foreløbig fastsat til fredag d. 10. april, lørdagene d. 9. maj, d. 23. maj og 20. juni, alle dage kl. 10-11.15
Alle er velkomne, både børn og voksne. Medbring gerne liggeunderlag og et lille tæppe. Gratis for campinggæster. Gæster udefra: 75 kr. pr. person.

Camping-forretning

Her finder du en charmerende forretning med de mest nødvendige varer til campinglivet. Vi har fx god is, kolde øl, vand og vin, slik, lokal kunst, lokal honning, Kosan gas, badeting osv.
I den nye café byder vi bl.a. på kaffe og kakao som I kan nyde indenfor i Internet Cafeen (vi hr nemlig fået fibernet) og udenfor forretningen i et afslappet café miljø. Som noget nyt er der pølsevogn, hvor man også kan bestille varm mad.
Du kan bestille morgenbrød indtil kl. 20 i højsæsonen, som kan hentes fra kl. 8 og gerne betales ved bestilling.
Vil du gerne have morgenmad serveret, så laver vi morgencomplet på bestilling, som serveres i Gårdhaven. Det er basis-morgenmad med juice / kaffe / te til 60 kr. pr. person. 

Udlejning

Vi udlejer cykler, kajakker, SUP-boards (oppustelige), sengelinned og vi tilbyder luksus-kasser med lækre køkkenting mm. som man kan leje for 200 kr. Man får 100 kr. tilbage, når man afleverer kassen i rengjort tilstand. Luksus-kassen indeholder: termokande, gryde-sæt, tekande, brødrister mm.
Til udlejnings-campingvognene udlejer vi toilet-kasetter med kloset-vædske. Det koster 50 dkk samt 200 dkk i depositum for beholderen, der afhentes og afleveres rengjort i receptionen.

Reception

Du er også velkommen i receptionen, hvor Finn og Ida tager
i mod dig, så godt vi kan, og sørger for at du får nøgler og
bom-kort. Vi taler engelsk og tysk. Plus det løse..
Hvis du har booket dig ind på forhånd er det nemt og hurtigt at tjekke ind.
Vi er medlem af DK Camp og ACSI og er Geopark partnere.

Åbningstider i 2020

LAVSÆSON (22. marts – 14. juni og 16. aug. – 18. okt.) 
Mandag lukket. Telefonisk kontortid fra kl. 10-16
Tirsdag til søndag åbent fra 9 til 12 og 14 til 17
HØJSÆSON (15. juni til 15. august) 
Åbent alle dage fra kl. 8 til 12 og 14 til 17.30 og 18.30 til 20