Fred og ro – og hygge

hygge
Det er ikke forbudt at hygge sig, bare man ikke forstyrrer andre.

Sanddobberne er en plads hvor der er rart og trygt at være. Vi er ikke så glade for høj musik og støjende opførsel, og vi værdsætter at vores gæster respekterer hinanden og hjælpes ad. Der skal være ro på pladsen kl. 22 på hverdage/søndage, og kl. 23 fredag og lørdag.

Loven skal overholdes her.

Vi henstiller også til at man begrænser bilkørsel på pladsen. Hastighedsgrænsen er 10 km adht. legende børn.

Mht. græsslåning anbefaler vi at holde siestaen fri, dvs. at der er ro mellem kl. 12 og 14 alle dage.

Alle indendørs fællesområder er røgfri. Er du generet af røg i øvrigt på pladsen, så bed venligt dine naboer om at tage hensyn.

Ellers appelerer vi til at bruge sund fornuft og almindelig hensyntagen.
BlomsterSanddobberne Camping er et sted hvor man kan slappe af og holde ferie i naturen, og hvor man kan lade sine batterier op, og blive inspireret. Være sammen med sine kære eller bare være sig selv – du bestemmer. Der er en stor rummelighed her, og vores gæster siger, det er som at komme hjem..
Vi har valgt at fokusere på de ting, man gerne må. Så her møder du ikke så mange forbud – og det giver en behagelig atmosfære, hvor folk sjovt nok passer rigtig godt på tingene.

Solnedgange i verdensklasse

Solnedgang

 

Her på Sjællands Solkyst nyder vi det himmelske lærred, der bjertager os med nye farver og stemninger hver aften. Nogle fastliggere har en tradition med at mødes ved badebroen og se solnedgangen sammen, og nyde den ro der falder over pladsen. Udsigten til både Nekselø og Sejerø giver en nærmest sydlandsk stemning, når solen om sommeren går ned mellem Sejerø og Ordrup Næs.

Tilbage til forsiden