Aktiviteter på pladsen

At male i naturen er en af aktiviteter man kan prøve

Download aktivitetsplan her: Aktiviteter_september.jpg

Fokus på kunst og motion – i naturen

Hvis du har lyst til oplevelser har vi to slags aktiviteter, du kan benytte: Kunst og motion. Det kunstneriske værksted, hvor der er åbent for alle aldersgrupper, og med instruktør på hver onsdag fra kl. 15-17. Tegne-værksted, maleture i naturen og kunstudstillingsbesøg er på plakaten. Lad dig inspirere af Odsherredsmalerne, der fandt motiver i omgivelserne og naturen, og udnyttede det helt specielle lys på Odsherred.

Ferie er tid til at mærke sig selv 

Trenden går desuden i mod fysisk udfoldelse, og at holde sin krop og sjæl i form. Når man holder ferie på Sanddobberne skal det være nemt at være fysisk aktiv på en sjov og samtidig afslappende måde.
    Tag en tur med Lejrchefens løbeklub ud på områdets stier (hver torsdag kl. 16.30) eller kør med på racercykel-turene. Der er mange fantastiske vandreture på Odsherred, også lige i nærheden. Turen op over Vejrhøj, hvis top er Sjællands tredje højeste punkt, byder på en helt vidunderlig udsigt, og der er guidede ture hver tirsdag, hvor man møder op to timer før solnedgang under halvtaget og går sammen.
    Lej cykel eller kajak på campingpladsen, eller tag en dukkert i havet- der er mange muligheder for aktiviteter – også for at dyrke sport sammen med familien på en sjov måde.

Løbeture er en af de hyggelige aktiviteter her

Vilde visioner om aktiviteter på pladsen

I løbet af de næste par år vil campingpladsen udvikle sig til at rumme endnu flere muligheder for aktiviteter. En crossfit-bane er på tegnebrættet,  og en hængekøje-park er allerede realiseret. Vi ønsker os masser af legeredskaber for børn og voksne.

Seværdigheder i nærheden